Strani

Strani

nedelja, 30. december 2012

Mojih najljubših 5 / My favourite 5 of 2012

Glede na to, da je še 1 dan do novega leta, je ravno pravi čas za pregled iztekajočega leta in razmislek o novoletnih zaobljubah.


Debiee from A Scrapjourney blog is having a linky party for her candy



Tadaaaa, tukaj je mojih 5 najljubših v naključnem vrstnem redu.


Moja prva poročna voščilnica - ker je prva poročna in prva A5 formata, ker je v belo-roza odtenkih in ker mi je res ampak res ful všeč.

Ena poročna

Novoletna voščilnica - ker mi je enostavno všeč kuvertica na prvi strani in ker mi je res všeč napis (top nakup v letu 2012 sta med drugim gotovo tudi 2 seta Vladkinih štampiljk, Misli in Božično-novoletni)

Polna nogavica najlepših žečja



Gatefold voščilnica, za rojstni dan - ker enkrat za spremembo voščilnica ni roza ampak čudovito živahno rumeno-oranžna, ker sem prvič naredila gatefold izvedbo in ker sem prvič naredila sama tudi škatlasto kuvertico.

Smeh je...

Otroška voščilnica - ker je moja prva baby voščilnica, ker je moja prva shaped card in ker je enostavno totalno srčkana.

Baby cards

Vabilo - ker sem prvič uporabila kotno štanco za zaobljene robove, ker sem prvič delala serijo 5 voščilnic (ki so v bistvu vabila za obhajilo) in ker je moder trak s pikami naravnost čudovit na beli embosirani podlagi.

Vabilo


Morda se vam izbor ne zdi kaj posebnega, jaz pa sem izredno ponosna na mojo vsako ročno izdelano voščilnico, ker je v vsako vloženega veliko truda, časa in veselja.


Hvala za obisk.


3 komentarji:

  1. Lep je ta izbor tebi najljubših voščilnic. Verjamem, da si ponosna na vsako posebej :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Absolutely love your gorgeous cards no wonder they're your favourites.
    Thank you for joining My Favourite Five of 2012
    luv
    Debby

    OdgovoriIzbriši