Strani

Strani

torek, 31. julij 2018

{Sizzix Lifestyle} Christmas in July IV - z lepim venčkom

“If you tell the truth, you don't have to remember anything.” 
― Mark Twain

Verjetno je odveč razlagati, da mi v tej vročini (končno) očitno prav paše ustvarjati novoletne motive. Tako je Christmas in July v polnem zamahu pri meni, saj je tole že četrta v seriji, pa jih še imam na zalogi. Ker ne smem vsega prehitro razkriti, bo očitno sledil še Christmas in August ;-)

Igrala sem se z novo Sizzix šablono iz Chapter 3 serije - Pretty Wreath, v katerem je venček in krasne mini božične zvezde. Mojca, predlagam, da jih daš kar na seznam, ker so res čudovite ;-)

Naredila sem varianto z napisom iz črk (Sizzix) in z odtisnjenim voščilom (Najlepši par - zato lepim v julijsko galerijo). Za piko/e na i, pa zlate Nuvo Drops.



Preprosto (CAS) voščilnico z napisom Najlepše želje pokažem še v CRAFT-alnici (#218 CAS).


Upam, da sem vas malo pohladila s tole božično/novoletno objavo. Hvala za obisk in predvsem počasi. V tej vročini se hitro ne pride nikamor.

************
Uporabila sem SizzixLifestyle pripomočke:








6 komentarjev:

  1. LuškanaCas voščilnica. Zelo mi je všeč zvezda, take še nimam;).
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepi voščilnici si sestavila. Sama rezalna šablona se mi ne zdi nič posebnega, ti pa si pokazala, da je zelo uporabna! Hvala, ker sodeluješ v CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasna CAS voščilnica in to še v praznični izvedbi.Super.Vesela sem,da< ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo sta mi všeč tvoji dve preprosti voščilnici :-)) Krasno si uporabila šablone in vse skupaj lepo barvno uskladila.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  5. Fantastičen venček in tele zvezde so res čudovite :). Škoda ker tako pozno prihajam na obisk, ker bi mi v času objave res pasala taka zimska ohladitev ;)

    OdgovoriIzbriši