Strani

Strani

sreda, 30. januar 2019

{CRAFT-alnica} Moj prvi layout

Tole je moj drugi projekt kot gostujoča članica na CRAFT-alnici in spet sem ustvarjala z materialom, ki ga je zagotovil tokratni sponzor Darilnica Klavdija.


Hvala Klavdija za krasen paket presenečenja.



Tema #228. izziva je LAYOUT.


Že nekaj časa imam v planu, da se lotim izdelave scrapbook albuma. Album imam že več kot eno leto doma (!!!!). Pa so me punce pri CRAFT-alnici končno spodbudile, da se lotim.

Najtežji korak je izbira fotografij. Ostalo ni tak problem, ker v gori materiala, ki ga imamo verjetno vse doma, res ni težko najti kakšnega lepega 30x30 papirja in začeti.

Jaz sem izbrala fotografiji s prijateljičine poroke. Jo kdo prepozna?? Res je bil lep dan in super smo se zabavali v njuni družbi. Po zaslugi fotografa Lovra Rozina, ki se med drugim ukvarja tudi s poročno fotografijo (LR wedding photografer) so nastale čudovite fotografije.

Zgodbo šopka sem delila že tukaj.




Za layout sem uporabila:
- papir LemonCraft House of Roses #4
- papirnate rožice
- drug material in pripomočke iz domače zaloge.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite in morda poskusite tudi kaj novega. Jaz sem kar zadovoljna s svojim izdelkom in sem že nastavila novo stran (še eno s te poroke).

Hvala za obisk.

4 komentarji:

  1. Uau, super izgleda! Se bom z veseljem lotila tega izziva!

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasen LO si sestavila, všeč so mi številke in srček na zastavicah. In vse barve so tako lepo usklajene. Hvala, ker si gostja CRAFT-alnice

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasen LO si izdelala. Imam občutek, da jih bo še veliko, ko si končno prebila led. :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Keti, moj komentar je malce pozen, ker sem si vzela oddih; no ni ravno oddih, če sem smučala, ampak važno je, da je bilo čudovito :-))
    Naredila si čudovit LO in ga zelo lepo sestavila po dani skici. Bo treba ponovit, ker nam je vsem šlo krasno od rok .-))))
    Vesela sem, da si bila naša gostja v izzivu CRAFT-alnice.

    OdgovoriIzbriši