petek, 20. september 2013

Izazovi i sladkiši #17

Tema tokratnega izziva na Izazovi i sladkiši je "ROManTičNO". Sponzor je Ellephantastic, zato sem z veseljem uporabila njihov motiv - slončka.
Kako je fino biti članica ustvarjalnega tima (dobiš namreč tudi kakšen brezplačen motiv). Poglejte na njihovo spletno stran, imajo tudi nekaj prikupnih FREEbie-jev.

Prvič sem delala "centerstep card". Uporabila sem tudi novo šablonico - tulipane od Marianne Design (skrčkano ampak precej zamudno za rezanje/sestavljanje, sploh če se odločiš za travnik tulipanov in še embosiraš). Metuljčki so rezultat menjave materiala z drugo ustvarjalko na FB (čudoviti so ampak mi jih počasi zmanjkuje). Barve so živahne, nekako v stilu z motivom. Travnik tulianov pa je vedno tudi romatičen.

vse naj...

pogled s strani, tudi v notranjosti tulipančki

metuljčki spadajo zraven na romantični travnik

Upam, da vam je všeč. Meni je. In prejemnica je bila tudi navdušena. Je dobila častno mesto pri televiziji - voščilnica namreč ;-)

Ustvarjalni pozdrav vsem, ki ste načrtno ali pa zgolj slučajno zajadrali na moj blog. Pa seveda lepo vabljeni k sodelovanju na tokratnjem izzivu na Izazovi i sladkiši.

6 komentarjev:

 1. Joj tile tulipani so prekrasni, pa tudi slonček je strašno simpatičen. zelo lepa in prikupna voščilnica. lp

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lepa, cvetoča in romantična :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Prelepa cestitka, Keti!
  Mnogo mi se svidja. :)

  Pozdrav

  Vanja

  OdgovoriIzbriši
 4. Zelo luštno in zelo romantično voščilnico si naredila! všeč mi je.
  Pozdravček :-))

  OdgovoriIzbriši
 5. Meni se svidja. Ovi slonici su preslatki
  Lp, Sonja.

  OdgovoriIzbriši