nedelja, 21. februar 2016

Kamin za abrahama

"It is one of the blessings of old friends that you can afford to be stupid with them."
Ralph Waldo Emerson


Tole je bil spet en projekt nekaj časa nazaj, ki je na koncu izpadel dobro, čeprav me je malo skrbelo, kako bom izvedla. Ampak saj veste, ko je enkrat ideja, je realizacija mala malica.

4 voščilnice za istega obdarjenca, ki praznuje 50. let, ki naj bi se nekako sestavile skupaj in razkrile tudi darilo. Prispevek za kamin.

Tole je končni rezultat.


Najprej sem "na roke" izrezala kamin in ga obdelala. Potem gradila zgodbo okrog njega.


Ujemajoča tudi notranjost.


Uporabila sem ptičke Najlepšega para in vejico (Rayher) z drobnimi rožicami Leabilities. Pisava, embosing strajčka veja in ptičja hiška so MD, cvetlični lonček je Spellbinders, kuža in lampa sta iz zbirke izmenjanih izrezkov. Je bilo precej kombiniranja različnih šablon, glede na to, da je bila v ospredju zgodba.

Prijavljam v februarsko galerijo Najlepši par, zdaj grem pa nazaj packati in poskušati narediti kakšno pametno fotko novih projektov, da ne bom kazala samo starih.

6 komentarjev:

 1. Wau, dobro si tole spravila skupaj v čudovito zgodbo in še boljšo sestavljanko voščilnic. Sem prav čakala na tole objavo, veš ;) Ko si mi povedala za izziv, si sploh nisem predstavljala, kako bi lahko spravila skupaj kaj takega. Ampak tebi je to mojstrsko uspelo. Jože je bil sigurno nadvse presrečen!

  OdgovoriIzbriši
 2. Krasno zgodbo si mu napletla.

  OdgovoriIzbriši
 3. NORO DOMISELNO !!!!!!!!!!! in WAAAAAW noro dobra izvedba <3

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudovita papirnata zgodba....

  OdgovoriIzbriši
 5. Noro, noro dobra ideja in izvedba...

  OdgovoriIzbriši
 6. U, lepo zgodbico si napletla okoli kamina. :-)

  OdgovoriIzbriši