torek, 9. februar 2021

Reciklaža z minimalnimi dodatki

 Lotila sem se pospravljanja (in odhrčkavanja) ustvarjalne sobe. Nekaj bo šlo v smeti, nekaj bom podarila naprej, nekaj stvari bom poskušala oddati po simbolni ceni.

Med prihranjenimi darilnimi vrečkami, darilnimi škatlami in drugo darilno embalažo, za katero se mi je v deločeni točki zdelo, da bo še prišla prav, sem našla tudi eno večjo pillow box s prikupno punčko.

Iz nje sem naredila 2 voščilnici za rojstni dan, ki sta šli takoj na pot. Januarja sem spet zamujala s pošiljanjem voščilnic. 

Razrezala sem jo z okrašenimi okvirji Najlepši par in dodala napis in metuljčke.



Malo težav mi je povzročala moja rahla obsesivno kompulsivna motnja, ker če sem želela poravnati zeleno črto na osnovi, je deklica malo nagnjena v stran. Če bi deklico poravnala, bi bila pa črta postrani.

Tako, da sem kar ponosna nase, da sem si dovolila ta detajl spregledati.

Povejte po pravici, je še koga to zmotilo?

Izzivi:

Najlepši par: galerija februar 2021

Hvala za obisk.


4 komentarji:

Tina Z. pravi ...

Res čudovita reciklaža. Oh, ti naši skriti zakladi...

Klara pravi ...

Lepi sta in nič ne moti, da nista čisto naravnost. Saj tudi v življenju ni vse naravnost:)! Če boš imela 'bolšji sejem' pa povej:)!

Goga pravi ...

Super reciklaža. Ja čez 7 let vse pride. Ampak pri nas se za 7 let tudi dosti nabere. Mislim, da bi lahko tudi jaz počasi kaj oddala, pa nekako nimam korajže.

Valerija pravi ...

Meni sta čudoviti in nič ne moti, da je deklica postrani, pa tudi če trak ne bi bil naravnost, ne bi bilo nič narobe.
Joj, kako se strinjam z Gogo. Čez 7 let vse prav pride, ampak koliko se pa v teh 7 lenih nabere... Jao, mene bodo naši verjetno počasi kar izselili z vso mojo kramo ;)