nedelja, 30. december 2012

Mojih najljubših 5 / My favourite 5 of 2012

Glede na to, da je še 1 dan do novega leta, je ravno pravi čas za pregled iztekajočega leta in razmislek o novoletnih zaobljubah.


Debiee from A Scrapjourney blog is having a linky party for her candy



Tadaaaa, tukaj je mojih 5 najljubših v naključnem vrstnem redu.


Moja prva poročna voščilnica - ker je prva poročna in prva A5 formata, ker je v belo-roza odtenkih in ker mi je res ampak res ful všeč.

Ena poročna

Novoletna voščilnica - ker mi je enostavno všeč kuvertica na prvi strani in ker mi je res všeč napis (top nakup v letu 2012 sta med drugim gotovo tudi 2 seta Vladkinih štampiljk, Misli in Božično-novoletni)

Polna nogavica najlepših žečja



Gatefold voščilnica, za rojstni dan - ker enkrat za spremembo voščilnica ni roza ampak čudovito živahno rumeno-oranžna, ker sem prvič naredila gatefold izvedbo in ker sem prvič naredila sama tudi škatlasto kuvertico.

Smeh je...

Otroška voščilnica - ker je moja prva baby voščilnica, ker je moja prva shaped card in ker je enostavno totalno srčkana.

Baby cards

Vabilo - ker sem prvič uporabila kotno štanco za zaobljene robove, ker sem prvič delala serijo 5 voščilnic (ki so v bistvu vabila za obhajilo) in ker je moder trak s pikami naravnost čudovit na beli embosirani podlagi.

Vabilo


Morda se vam izbor ne zdi kaj posebnega, jaz pa sem izredno ponosna na mojo vsako ročno izdelano voščilnico, ker je v vsako vloženega veliko truda, časa in veselja.


Hvala za obisk.


3 komentarji:

oldpunca pravi ...

Lep je ta izbor tebi najljubših voščilnic. Verjamem, da si ponosna na vsako posebej :-)

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Lep pregled in lepe voščilnice.
Srečno!

debby4000 pravi ...

Absolutely love your gorgeous cards no wonder they're your favourites.
Thank you for joining My Favourite Five of 2012
luv
Debby