petek, 1. marec 2013

Liebster Award

Ta-daaaa. Samping Shanni (pojdite pokukat njene čudovite projekte, ne bo vam žal) me je nominirala za tole blogersko nagradico. Hvala še enkrat.

 And here is a little about what the award is all about:

This award was designed to be a blog award in the "pay it forward" fashion. Once you've been nominated, you award it to five blogs that you like that have fewer than 200 followers, to encourage new visitors to visit these blogs.


The rules for accepting this award are:

You need to thank the person who gave you the award and link back to their blog. Post the award onto your blog. Give the award to five bloggers who you appreciate that have fewer than 200 followers. Leave a comment on their blog letting them know that you have given them this awesome award!

Next you need to PAY IT FORWARD!


In ta-daaaa, jaz sem izbrala naslednje bloge (vrstni red je naključen, izbirala pa sem med mojimi zvestimi delilkami čudovitih komentarjev, žal sem jih lahko izbrala samo 5):


Lep dan še naprej. Pa hvala vam vsem še enkrat za spremljanje mojega bloga, čudovite komentarje in pohvale. Meni to veliko pomeni. Vse druge obiskovalce pa vabim, da pokukate tudi k njim. Ne bo vam žal. Ustvarjalnost ne pozna meja.

Keti ma vas rada ;-)

6 komentarjev:

Mojca pravi ...

Ooooo hvala za krasno in hvala za tole nagradico, upam, da najdem čas in tudi sama izberem in podelim nagrado svojim spremljevalkam. lp

Andreja pravi ...

Keti hvala ti za tole nagradico in ker tudi ti rada prideš k meni na obisk! Luštno je tole bloggersko druženje, kajne!
Jaz pa te vabim, kajti pri meni so sladkosti :-))

Cardarian pravi ...

Najlepša hvala za priznanje - bom objavila zapis in izbrala mojih pet izbrancev! Škoda, bi izbrale tebe a tudi drugi morajo priti na vrsto! Hvala še enkrat!
Lep pozdravček,
Cardarian

oldpunca pravi ...

Hvala za nagradico in za obisk na mojem blogu. Z veseljem jo sprejmem in jo bom tudi posredovala naprej.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čestitke za nagradico!!!
Lp Tamara

Janja Z. pravi ...

Keti, hvala za tole nagradico. Prijetno presenečenje. Tudi jaz bom izbrala nekaj obiskovalcev mojih strani in nagradico podelila naprej. Tvoje rožice so pa fenomenalne, se jih kar ne morem nagledati.
pa pa