petek, 10. januar 2014

#25 izziv @ Izazovi i sladkiši - Najljubši letni čas

Dobro jutro.

Tokrat imamo na Izazovi i sladkiši temo Najljubši letni čas in sponzorja The Paper Shelter, kjer imajo res super kjut digi motive.



Moj najljubši letni čas je verjetno pomlad, ko se začne barvati trava in požene novo listje na drevesih, rožice na travnikih in solata v vrtu. Znebimo se lahko težkih zimskih oblačil in se družimo s sončkom.

Rada imam pa tudi božično/novoletni čas, krašenje smrečice, zavijanje daril, proste dneve in druženje z družino in prijatelji. Na splošno nisem ljubitelj zime, čeprav me kakšna lepa zimska idila (če mi ni treba na cesto in jo opazujem iz toplega doma) tudi razveseli.

Če dobro razmislim imam rada tudi poletje in jesen. Poletje, ker je čas dopustov in daljših dnevov. Jesen pa, ker takrat praznujem rojstni dan in se narava pred zimo obleče v čudovite jesenske barve.

Za izziv sem pripravila še eno božično voščilnico z The Paper Shelter digi motivom Christmas Carols (precolored) in dodala origami smrečice in novoletne lučke. Za lučke sem uporabila ene ostanke (ja, tudi jaz skoraj ničesar ne vržem stran) od izrezka šablonce Marianne Design.


precolored motiv The Paper Shelter - Christmas Carols


Vabljeni k sodelovanju. Pa hvala za obisk.

2 komentarja:

MOJCA pravi ...

Ramišljam o mojem naj letnem času . Včasih je ... a veš, da bi se tudi jaz zelo težko odločila kateri je. Vsak po malem in vsakega bi pogrešila, če ga ne bi bilo več. Krasen izziv za razmišljanje.
Smrečico si pa dobro naredila. Ostanki in veliko domišljije, pa se lahko porabi vsak cm papirja. čao

Mojca pravi ...

oooo lepo!!! tele smrečice so res krasne. lp