petek, 29. september 2017

Ena na hitro - za nogometaša

“I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.” 
― Douglas Adams, The Long Dark Tea-Time of the Soul

A veste tisto, ko vas prijateljica pokliče ob 12ih, če imaš kakšno voščilnico na zalogi. Da rabi za moškega, 50 let, fuzbaler. Aja, pa danes, najraje bi se oglasila po službi, malo po 15.uri, no lahko bi tudi okrog 18ih, na poti na fešto.

No, to. Resnična zgodba. Današnja.

Nič, pljunila sem v roke. No, ne zares. In se lotila. Nastalo je tole. Po skici, ki sem jo zjutraj videla, ko sem pregledovala bloge.


Žoga je bila jasna izbira za nogometaša. V barvah lokalnega nogometnega kluba - Rudar Trbovlje. Najprej sem mislila narediti še dres ampak je bilo čisto premalo časa za toliko kompliciranja. Da pa ni bila zadeva vendarle preveč dolgočasna, sem v ozadju naredila še malo smooshinga, ki ponazarja let žoge (z malo domišljije). Številko sem izrezala štirikrat, da sem dodala malo dimenzije. Žogo sem našla v škatli z izrezki. So mi pa pošlje tako da bo treba na sprehod do Duši, da popravim zalogo.


Prednost tega, da imaš malo časa za izdelavo voščilnice, je v tem, da ne kompliciraš in zadeve poenostaviš do konca.

Izzivi:
CAS(E) this Sketch #221
4 Crafty Chics: #370 {BLACK, WHITE & ONE OTHER COLOR}
The Male Room: #70 Theme


Hvala za obisk. Jaz grem malo na sonce, da izkoristim, kar nam tale jesen še ponuja. Pa lep vikend vam želim.

*****************
Za voščilnico sem uporabila naslednje Sizzix pripomočke:8 komentarjev:

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Pravi navdušenec nad fuzbalom bo itak videl samo žogo, žogo in še enkrat žogo....v kakšni barvi in da so črte.....eh, kje pa. Tako na hitro si dobila prav fejst idejo.

Valentina B pravi ...

Všeč mi je, kako je izpadla. Sem bila prepričana, da bos dodala tudi dres. ;) Ampak takrat ko imamo malo casa, nastane točno tisto kar mora. :)

vilinke pravi ...

Zelo simpatična fuzbalerska voščilnica.
LP Vilinke

Helena pravi ...

Super si se znašla. Dres bi bil že preveč. Meni je čudovita takšna kot je.

Nataša pravi ...

Super je izpadla :)

Leigh Penner pravi ...

Great take on the sketch!

Ne-Ja pravi ...

Se strinjam z Mojco - važnan je žoga pa verjetno barva dresa. Ne vem če bi bila navijačiu Trbovlej všeč vijolična :P. Drugače si se pa super znašla v naglici in naredila 1A voščilnico :).

Faith A at Daffodil Cards pravi ...

What a Super male card, love what you have done, it's usually better to keep it simple for a quick card, I suspect he was thrilled with it. Thank you for sharing your card with us at The Male Room. Faith DT