torek, 31. julij 2018

{Sizzix Lifestyle} Christmas in July IV - z lepim venčkom

“If you tell the truth, you don't have to remember anything.” 
― Mark Twain

Verjetno je odveč razlagati, da mi v tej vročini (končno) očitno prav paše ustvarjati novoletne motive. Tako je Christmas in July v polnem zamahu pri meni, saj je tole že četrta v seriji, pa jih še imam na zalogi. Ker ne smem vsega prehitro razkriti, bo očitno sledil še Christmas in August ;-)

Igrala sem se z novo Sizzix šablono iz Chapter 3 serije - Pretty Wreath, v katerem je venček in krasne mini božične zvezde. Mojca, predlagam, da jih daš kar na seznam, ker so res čudovite ;-)

Naredila sem varianto z napisom iz črk (Sizzix) in z odtisnjenim voščilom (Najlepši par - zato lepim v julijsko galerijo). Za piko/e na i, pa zlate Nuvo Drops.Preprosto (CAS) voščilnico z napisom Najlepše želje pokažem še v CRAFT-alnici (#218 CAS).


Upam, da sem vas malo pohladila s tole božično/novoletno objavo. Hvala za obisk in predvsem počasi. V tej vročini se hitro ne pride nikamor.

************
Uporabila sem SizzixLifestyle pripomočke:
6 komentarjev:

Goga pravi ...

LuškanaCas voščilnica. Zelo mi je všeč zvezda, take še nimam;).
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

moi pravi ...

Krasni sta, taki nežni.

AndrejaM pravi ...

Lepi voščilnici si sestavila. Sama rezalna šablona se mi ne zdi nič posebnega, ti pa si pokazala, da je zelo uporabna! Hvala, ker sodeluješ v CRAFT-alnici

*Urška* pravi ...

Prekrasna CAS voščilnica in to še v praznični izvedbi.Super.Vesela sem,da< ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici.

Andreja pravi ...

Zelo sta mi všeč tvoji dve preprosti voščilnici :-)) Krasno si uporabila šablone in vse skupaj lepo barvno uskladila.
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

Ne-Ja pravi ...

Fantastičen venček in tele zvezde so res čudovite :). Škoda ker tako pozno prihajam na obisk, ker bi mi v času objave res pasala taka zimska ohladitev ;)