nedelja, 22. julij 2018

Škatlica presenečenja za poroko in krst

“If I am not good to myself, how can I expect anyone else to be good to me?” 
― Maya Angelou

Škatlice presenečenja res rada delam. Tokrat za kombiniran dogodek (poroka in krst), zato sem v sredino postavila cerkvico. Stranice in naslovnica pa okrašeni v zeleno roza barvah. Nežno in romantično, z roza vrtnicami za piko na i. Da bi si "zagrenila" življenje, mi barva listkov pri vrtnicah ni bila všeč, zato sem jih nadomestila z mini Tininimi listiki (iz kompleta venček) iz istega papirja kot je ozadje. Res mini detajl ampak tako lepo poveže zadevo na koncu. Pač sem malo večkrat zavrtela strojček ampak sem bila res zadovoljna na koncu.

Fotke so nočne :-/ Ampak cerkvica je pa krasno izpadla.





Napisi so od Najlepšega para, zato lepim v galerijo meseca julija. Cerkvica je pa Timova, ki pa sem jo morala malo "prilagoditi" po višini, da je šla v škatlico.

Izzivi:
Crafty Catz: # 426 ATG (dies or punches)
Craftaholics R Us: #29 Anything Goes

Hvala za obisk. Jutri pokukajte na blog, imam za vas pripravljeno še eno Christmas in July objavo, s Sizzix novo kolekcijo.

************************
Uporabila sem SizzixLifestyle šablone:





4 komentarji:

kReN pravi ...

Beautiful project! I love pop-ups and this one is very special! So glad you joined us at the Craftaholics R Us Challenge this week! I am your newest follower and you can follow me at http://afourthlife.blogspot.com kReN

kReN pravi ...

Lovely! So glad you joined us at the Craftaholics R Us Challenge this week! I am your newest follower and you can follow me at http://afourthlife.blogspot.com kReN

Nataša pravi ...

Čudovita je in vsi drobni detajli se krasno povežejo v celoto. Hiška je top :)

oldpunca pravi ...

Iz vseh detajlov je res videti, kako uživaš ob izdelavi škatlic presenečenja. Čudovite barve si kombinirala in zelo lepo sestavila vse skupaj.