nedelja, 18. avgust 2019

Poročna sončnica

Poročna voščilnica s sončnico in pikapolonicama, ki prinašata srečo. Voščilnica mladoporočencema želi sončno, cvetočo, srečno in z ljubeznijo tlakovano skupno pot.

Uporabila sem Sizzix sončnico in meni še vedno najlepše pikapolonice Najlepšega para zato voščilnico pokažem tudi v Galeriji.



Lepo nedeljo vam želim.


ponedeljek, 12. avgust 2019

Baloni za rojstni dan (samo štampiljke)

Danes sem stopila malo iz okvirjev in se lotila štampiljk. Našla sem en lušten komplet, iz katerega sem po moje uporabila samo eno štampiljko za en odtis, ko sem jo dobila (v mesečnem kitu pri Pink and Paper) in sicer PinkFresh Enjoy the Journey set.

Me je ena od punc iz CRAFT-alnice malo spodbudila, da po dolgem času spet sodelujem na izzivu. Maskiranje res redko uporabljam, prav tako štampiljke, čeprav jih imam kar nekaj doma. Ampak saj veste, Sizzix je moja prva ljubezen.

Pa da neham dolgoveziti. Tukaj je moja voščilnica z baloni.


Balone sem večkrat odtisnila na akvarelni papir, z uporabo tehnike maskiranja. Nato pa sem samo dva pobarvala z Zig markerji v modrih odtenkih. Tudi rob podlage za motiv sem pobarvala z istim Zig markerjem, da se vse ujema.

Manj je več tokrat. Zato sem ostale balone pustila črno bele, da modra pride bolj do izraza. Okrog balonov sem ozadje posenčila z res razredčeno modro barvo in zdaj vidim, da se na fotografiji prakrično ne vidi. Ko je bilo mokro, se mi je zdelo dovolj intenzivno. Zdaj je kar je.


Punce, upam, da sem tokrat pravilno sledila navodilom in dobim kak plus pri vas.

Izzivi:
CRAFT-alnica: #241 Maskiranje
The Paper Players: #454 Colour Challenge

Hvala za obisk in se "vidimo" kmalu. Napovedujejo ohladitve tako, da če ne pobegnem v toplice, bom imela morda kaj več časa za ustvarjanje.

p.s. Ne morem verjeti, da mi je tokrat uspelo brez uporabe rezalnih šablon. Trikrat hura zame. Izziv izpolnjen!

nedelja, 11. avgust 2019

{UnstampaBelles} Tea in the Garden TWIST Watercolouring

Pri UnstampaBelles v avgustu poteka lušten nov izziv.

Tea in the Garden TWIST Watercolouring

Vabljene k sodelovanju. Temo si seveda lahko tolmačite po svoje, edini pogoj je, da ne uporabite štampiljk. Za nagrado pa je GIFT CERTIFICATE ($15 Aus at shop of your choice or through PayPal).

Jaz sem se igrala po skici Freshly Made Sketches #400 in Sizzix šablono Funky Florals. V vrtu brez rož namreč ne gre, v tej vročini bi se morda bolj prilegel kak kozarec hladne limonade ampak tudi čaj imam rada.

Dodala sem napis Najlepšega para iz nove, poletne kolekcije in metuljčke iz starega kompleta. Pa nekaj prozornih Nuvo kapljic za piko na i.

Prav uživala sem v packanju z ZIG markerji in vodo, da sem ustvarila akvarelni videz na izrezkih cvetov. Ozadje in mini tagca sem malo "posmušala" s tapkanjem po moji nepogrešljivi stekleni podlagi.


Pokukajte še k ostalim članicam DT.

Izzivi:
Freshly Made Sketches #400
Galerija Najlepši par

Bodite v cvetju. In prisrčna hvala za obisk.

***********
Uporabila sem SIZZIX pripomočke:


Item: 662701

Item: 662838



ponedeljek, 5. avgust 2019

{Sizzix} Zimsko zelenje

Tretja iz mini serije, ki je zaenkrat tudi zadnja v natur kombinaciji. Uporabila sem novo šablono Winter Leaves iz Sizzix Chapter 3/2019.

Tudi tokrat sem osnovo poškropila z belo akrilno barvo, dodala pa sem še nekaj Nuvo drops kapljic.

Napis je Najlepši par. Zelenje pa sem vrgla skupaj in pritrdila s pentljo.

Tale barva kombinacija mi je zelo všeč tako, da bo morda uporabljena kar za večino moje novoletne pošte. Ali pa me zamika kaj drugega v prihodnjih mesecih. Imam še nekaj časa do pošiljanja.



Sicer sem pa malo zapravljala na Sizzix Sale in imam spet nekaj novih igračk. Hmm, le kaj bom preizkusila najprej.

Hvala za obisk vsakemu posebej in vsem skupaj. 

***********
Uporabila sem SIZZIX pripomočke:


Item: 663425


četrtek, 1. avgust 2019

{Sizzix} Božična nogavica

Druga iz mini serije je narejena s Christmas Stocking šablono, tudi iz zadnjega Sizzix Chapter 3/2019. Še vedno smo v natur kombinaciji z rdečo in umazano belo.

Osnovo sem poškropila z belo akrilno barvo, prav tako pravokotnik Stacked Postage, s katerim sem nato rahlo prekrila snežinko in hkrati služi kot podlaga za nogavičko. Napis je Najlepši par.


Hvala za obisk.

***********
Uporabila sem SIZZIX pripomočke:


Item: 663426

Item: 662696