ponedeljek, 12. avgust 2019

Baloni za rojstni dan (samo štampiljke)

Danes sem stopila malo iz okvirjev in se lotila štampiljk. Našla sem en lušten komplet, iz katerega sem po moje uporabila samo eno štampiljko za en odtis, ko sem jo dobila (v mesečnem kitu pri Pink and Paper) in sicer PinkFresh Enjoy the Journey set.

Me je ena od punc iz CRAFT-alnice malo spodbudila, da po dolgem času spet sodelujem na izzivu. Maskiranje res redko uporabljam, prav tako štampiljke, čeprav jih imam kar nekaj doma. Ampak saj veste, Sizzix je moja prva ljubezen.

Pa da neham dolgoveziti. Tukaj je moja voščilnica z baloni.


Balone sem večkrat odtisnila na akvarelni papir, z uporabo tehnike maskiranja. Nato pa sem samo dva pobarvala z Zig markerji v modrih odtenkih. Tudi rob podlage za motiv sem pobarvala z istim Zig markerjem, da se vse ujema.

Manj je več tokrat. Zato sem ostale balone pustila črno bele, da modra pride bolj do izraza. Okrog balonov sem ozadje posenčila z res razredčeno modro barvo in zdaj vidim, da se na fotografiji prakrično ne vidi. Ko je bilo mokro, se mi je zdelo dovolj intenzivno. Zdaj je kar je.


Punce, upam, da sem tokrat pravilno sledila navodilom in dobim kak plus pri vas.

Izzivi:
CRAFT-alnica: #241 Maskiranje
The Paper Players: #454 Colour Challenge

Hvala za obisk in se "vidimo" kmalu. Napovedujejo ohladitve tako, da če ne pobegnem v toplice, bom imela morda kaj več časa za ustvarjanje.

p.s. Ne morem verjeti, da mi je tokrat uspelo brez uporabe rezalnih šablon. Trikrat hura zame. Izziv izpolnjen!

7 komentarjev:

helena pravi ...

Super je! Peav fino, da si pobarvala samo dva balona.

Ne-Ja pravi ...

Super si se odrezala, čeprav brez šablon. Tudi štampiljke obvladaš :).

Windy Ellard pravi ...

You did a great job with the masking and I love that pop of turquoise blue on the balloons! Thanks for playing along with the color challenge over at The Paper Players this week!

LeAnne pravi ...

Love this...the color is bright and bold and such a great little bunch of balloons! Makes for a very happy card! Thanks for sharing this with us at the Players this week!

AndrejaM pravi ...

Super, da je vzpodbuda prišla ravno od CRAFT-alnice! Maskiranje in barvanje ti je zelo lepo uspelo in balončki kar lebdijo v zraku. Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

Andreja pravi ...

Luštno voščilnico si naredila in lepo uporabila tehniko maskiranja :-)) Baloni so krasni. Lepa voščilnica je nastala.
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

Goga pravi ...

Še dobro, da te katera od nas dregne..
Krasni baloni, paše včasih malo iz okvirjev??
Hvala, da si se nam prdružila v Craft-alnici. Lp Goga