sreda, 9. september 2020

{CRAFT-alnica} #269 ozadje in napis GDT

V septembru je mene doletela čast, da so me punce povabile za gostjo na CRAFT-alnico.

Tema 269. izziva je OZADJE IN NAPIS. 
Za voščilnico morate sami izdelati atraktivno ozadje v abstraktnem ali geometrijskem vzorcu 
in dodati le napis.


Najprej se lepo zahvaljujem sponzorju Ustvarjalni dotik, za posredovan material in ustvarjalne pripomočke.




V veselje mi je bilo ustvarjati z njim. 

Ozadje sem ustvarila na akvarelnem papirju, kjer sem kombinirala koralno Distress Paint iz darilnega paketa in geometrijsko stencil šablono. Štampilko napisa Ustvarjalnega dotika sem izrezala z rezalno šablono iz darilnega kompleta.

Distress barvo sem preizkusila prvič. Mislim, da bom ob prvi priložnosti nabavila še kak odtenek. Saj veste, kako to gre, a ne?

Nastali sta dve podobni voščilnici z variacijo v ozadju. Naj pa kar napovem, da imam še nekaj "ostankov" tega igranja, zato še sledijo voščilnice v tem stilu, ko najdem čas za dokončanje.


Na levi sem stencil šablono pomočila v barvo in odtisnila na papir, potem pa se igrala s packanjem z barvo in oxidi. Za malo dinamike sem dodala črne Nuvo kapljice, ki pašejo k črnemu napisu.

Na desni sem ozadje naredila s tehniko smooshinga in dodala par "srčkov" s klasično uporabo geometrijske stencil šablone. 

Lepo vabljeni, da se nam pridružite na izzivu TUKAJ in morda (tako kot jaz) stopite iz cone udobja in poskusite kaj novega. 

Hvala za obisk. 

3 komentarji:

oldpunca pravi ...

Krasno ozadje si izdelala. Čisto razumem, da bo oranžna barva kmalu dobila družbo. :-) Čestitke za gostovanje v CRAFT-alnici.

Andreja pravi ...

Keti, čudovita ozadja si naredila in uporabila krasen barvne odtenke :-)) Zelo so mi všeč tvoje voščilnice! Vesela sem, da si naša tokratna gostja v CRAFT-alnici.

Ustvarjalni dotik pravi ...

Super ozadja si izdelala in krasni čestitki sta nastali izpod tvojih spretnih prstov. Hvala za sodelovanje v našem izzivu :) Pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara.