petek, 4. december 2020

Mala pozornost za veliko veselje - 2.del

 November me je nekako prehitel. Bil je zaznamovan s službo praktično cele dneve in utrujenostjo. Vmes pa z dobrodelnim projektom in nekaj utrganih urica samo zame.

Objav posledično ni bilo oz. ne prav veliko.

Bom poskusila najti boljše ravnovesje v decembru. Ker zase moramo najprej poskrbeti, da bomo lahko še za koga drugega.

Ampak sem vesela, da mi je vseeno uspelo narediti še nekaj voščilnic za projekt 21.000 voščil za starostnike, jih napisati in odposlati. 

Prvi del si lahko pogledate TUKAJ.

Tole je pa drugi del, dodatnih 33, skupaj 83. Ni okrogla številka, je pa vseeno lepa. 

Za 83 nasmehov.


Za tole serijo z darilci sem dobila inspiracijo v eni skici, ki je zdajle (po najboljši volji ne najdem) in po brskanju po skatli z izrezki. Uporabila sem Sizzix šablono All wrapped up #661783.

Nastale so različne kombinacije (super je tudi za porabo ozkih trakov vzorčastega papirja, ki ostanejo od drugih projektov) v modri in rdeči barvi.

Kvadrat s šivi sem podložila s 3D blazinicami, natisnila napis s pomočjo Mistija in je šlo kar hitro, potem, ko je enkrat ideja dozorela.

Bom uporabila to idejo še kdaj ko bom ugotovila, da imam manjko v novoletni škatli tik pred zdajci. Saj poznate, a ne?Izzivi:
Daring Cardmakers: December Elemental Inspiration Challenge
Scrapping 4 fun: #181 Christmas
ABC Christmas Challenge - Y for Your favourite things (presents, Sizzix dies and participating in for a good cause projects)
Vesela hiška: #13 Praznični čas

Tudi snežakcev še nisem pokazala. Imela sem jih v škatli z izrezki. Treba jih je bilo samo opremiti z ujemajočimi šali in klobuki. Nekaj jih je šlo v 1. paket, nekaj pa v drugega.Hvala za obisk.

Lepe praznike vam želim!8 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

Vau, vsaka čast!!! Super produktivna in krasne so, sploh ti snežaki so mi od nekdaj čudoviti.

Majda pravi ...

Koliko iskric boš prižgala v srčkih in očeh v teh dneh!
Hvala za navdih in hvala, ker si tako lepo okrasila našo Veselo hiško.
Čudovit vikend ti želim, Majda

Nataša pravi ...

Zelo si pridna. Vse so zelo lepe. Jaz sem pa letos tale november je tako hitro minil, neki sem uspela ustvarjat, vendar veliko manj kot sem si želela. Lovim ravnotežje med obilico dela za službo in šolanjem na daljavo. Upam, na boljši december :)

Lynda pravi ...

A great collection of cards. Thank you for joining us at ABC Christmas Challenge xx Lynda DT

FinArt pravi ...

Kako krasna gesta in zelo pridne, produktivne roke. Pri podarjanju nasmehov in topline ne štejejo okrogle številke. Lepo je biti del takšnih akcij. Tvoje voščilnice so prekrasne. Lepo, da si nas obiskala tudi v Veseli hiški.Pozdrav Janja DT

Cvetoči travnik pravi ...

Katarinca lepo si ustvarjala in bila dobrodelna, saj veš, 100% na vseh koncih pa ne moremo bit (to zdej še sebe mal tolažim:))). Lep pozdrav in bodi zdrava, Andreja

Dawn pravi ...

Loving the clean and simple look of your cards. Thanks for joining in at the Daring Cardmakers. xxx

Rika pravi ...

Lovely set of cards.