sreda, 28. januar 2015

Voščilnica kuverta

Po dolgem času sem po posebnem naročilu izdelala voščilnico kuverto. Za 30. obletnico poroke. Par se je poročil na Bledu v zimskem času, zato tak izbor barv in motiva.

na eni strani cerkvica na otoku in napis Najlepši par

na drugi strani golobček s prstani in 30-ka

v notranjosti kartonček za posvetilo, ki ima na eni strani prostor za pisanje, na drugi pa je voščilo  v srčkih...šele na fotki sem ugotovila, da izgleda kot da ni vložnega lista (pa je, res)
Igrala sem se s šablonami Najlepši par. Enkrat sem srček uporabila v osnovni izvedbi. Drugič samo okvirček srčka. Tretjič okvirček, kombiniran z napisom iz drugega kompleta, ki prav lepo sede v srček. Tretjič sem obrisala šablono na papir in na roke obrezala. Sem se počutila prav Baltazarsko, kot bi rekla Tina.

Prvič sem uporabila "ježka" za zapiranje kuverte. Mala pentljica pa malo utrdi zadevo, da se pri odpiranju vogalček ne bo uničil.

Danes je šla na pot k naročnici in upam, da bo zadovoljna. Zanjo sem naredila še nekaj, kar pa pokažem v eni od prihodnjih objav.

Kuverto prijavljem na:
- januarska galerija @ Najlepši par
- anything goes @Through The Craft Room (2. 2. 2015)

Še en skrajno lep pozdravček. Do naslednjič.

11 komentarjev:

 1. Keti, čudovito kuverto si naredila in lepo si se poigrala na obeh straneh :-))

  OdgovoriIzbriši
 2. Beautifully done, Keti! I want to say thanks to you for entering this wonderful creation in our "Anything Goes" challenge at Through the Craft Room Door this week and good luck in the draw.
  NanaConnie DT

  OdgovoriIzbriši
 3. Prav lepo si uporabila vse te šablone.
  Super kuverta.
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 4. Prav lepo si uporabila vse te šablone.
  Super kuverta.
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 5. Tale motiv pa perfektno paše k poroki na Bledu.

  OdgovoriIzbriši
 6. uuuu tole bi pa res prava za poroko v zimskem času. lp

  OdgovoriIzbriši
 7. OOO kaj si lepo upodobila Blejsko cerkvico - fantastično si dodelala kuvertico :). Naročnica bo zagotovo zadovoljna, brez skrbi :).

  OdgovoriIzbriši
 8. To si se pa res fenomenalno spomnila in naredila pravo tematsko kuverto dodelano v nulo
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 9. O Marička....takšne je Baltazar verjetno pokal za doktorsko nalogo!!! Kar ne morem zapreti ust. vse je tako zelo lepo...od Bleda pozimi, do idej z napisi. Hvala za navdih!!!

  OdgovoriIzbriši
 10. Keti, your envelope is very pretty and very creative. Thanks for joining us at the Through The Craft Room Door challenge this week.

  Hugz,
  Linda O, DT

  OdgovoriIzbriši