četrtek, 9. april 2015

Maki

Še ena cvetlična objava.

Negativ. Barvanje z Distress blaznicami (tale barn door rdeča je v živo še bolj izrazita in je perfect za make). Spellbindersovi okvirji. No, to so zadnje čase skoraj moje najljubše stvari pri papirčkanju.




Prijavljam jo na izziv:
- #241 Die Cuts @ 4 Crafty Chicks

Vam pa zaželim samo še lahko noč in skrajno lep petek. Jaz ga bom preživela pri zdravniku in pri izbiranju svojih prvih očal. Mešani občutki.

8 komentarjev:

Tamie pravi ...

Simply stunning oval! I love how it highlights the flowers. Thank you so much for sharing your wonderful inspiration with us at 4 Crafty Chicks.

Tamie DT

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Dvojni pogled.... zdaj bodo leteli pa še bolj krasni izdelki. Samo pazi, da ne boš izbirala očal, ko bodo kapljice še držale in boš "čorava", in sploh ne boš vedela, kakšna očala si kupila (jaz sem čisti primer take kozlarije). Ko si že omenila te okvirje...meni so pa čudni , pri nekaterih se moram tako matrat, da dobim lep izrez, pri parih pa mi sploh ne odreže lepo in sem tako razočarana, ker so dragi kot žefran, z njimi ni pa nič.
Pa pustimo to, tale negativ makov je zanimiv, v živo je sigurno še bolj vidna obroba. Tega se nikoli ne spomnim, pa je to lepo, pa še stran ničesar ne vržeš (sem pač iz Dolenjske). Lepa je, s krasnim nežnim ozadjem z mašnico za poživitev. Upam, da ne boš preživela preveč dolgo pri zdravniku, ker se zunaj dela krasen dan. Pa lepo izberi. čao

*Urška* pravi ...

Lepe barve in krasna postavitev.Tudi meni je ta okvir zelo všeč,čeprav še ni v moji zbirki.

Vladuška pravi ...

Lepo si pobarvala mak in vse skupaj skompletirala.

Ne-Ja pravi ...

Prva očala so hudič - jaz sem jih pustila v OŠ in upam, da jih še nekaj časa ne bom več potrebovala. Saj potem ko se navadiš gre, tkao da kar pogumno in vzemi si čas, da se boš dobor počutila z okvirji :). Maki so res taprave barve, če se lahko tako izrazim - čudoviti!

Andreja pravi ...

Čudovita voščilnica je nastala in zelo lepo si pobarvala mak :-))

vilinke pravi ...

Čudovita voščilnica in tako elegantna,...
LP Vilinke

Dusi pravi ...

Zelo mi je všeč, da si začela pridno barvati izrezke. Lepa zelo