sreda, 24. junij 2015

Poročna torta

Tokrat vam pokažem mojo čisto posebno poročno torto, zapakirano v škatlico z dodanim posvetilom. V nežni vanilija barvi z dodatki rdeče (nevesta bo imela rdečo obleko).



Torta je v bistvu škatla v škatli, za skrito poročno darilo. Žal sem pri pisanju objave ugotovila, da je nimam na nobeni fotki. Tudi embosiran rob preliva je žal bolj slabo viden.





Škatla je dimenzije 4x4 inče. Prav uživala sem v izdelavi vseh detajlov. Vsaj list stranice je obrezan s šablono s šivi in rahlo senčen z Tea Dye Distress blazinico. Robovi paus papirja, rob torte in škatlice so olepšani s cikcak drobnim trakcem. Spet sem uporabila Tinine šablone Najlepši par (napis čestitke) in Rayher (drevešček s srčki). Rožice so iz zaloge (nabavila sem jih v Darilnica Klavdija) in so res lepe rdeče barve ter so samo čakale, da bodo del enega res posebnega projekta.


Kljub temu, da sem škarje in lepilo odložila ob 1ih zjutraj, sem zelo zadovoljna z izdelkom in upam, da bo tudi mladoporočencema všeč. Škoda samo, da nisem imela več časa za fotografiranje.

Zdaj pa škatlo samo še prijavim na nov #137 izziv CRAFT-alnice (karkoli, samo voščilnica ne) in v junijsko galerijo Najlepši par. Potem pa spat, da nadoknadim manjko ur zadnjih dveh dni, da se bom jutri spočita odpravila na podaljšan morski vikend.


18 komentarjev:

Goga pravi ...

Oooh, čudovita škatlica z tortico, čudovitimi dodatki in posvetili. Verjamem, da si kljub utrujenosti zadovoljna z izdelkom saj je naravnost čudovit.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alici.Pozdravček Lili

Nella pravi ...

Čudovita škatlica, lušni detajli :)

Nella pravi ...

Čudovita škatlica, lušni detajli :)

Andreja pravi ...

Keti, fantastično poročno škatlico si naredila. Všeč mi je bela barva s kančkom rdeče, da o čudoviti torti na sredini sploh ne govorim :-))
Hvala, ker ustvarjaš z nama v CRAFT-alnici ... Srečno!

Cvetoči travnik pravi ...

Ooooo, to je pa bil projekt, taka stvar se pa res ne naredi kar tako. Ampak s končnim izdelkom si resnično lahko zadovoljna, saj je vse tako kot se šika, nežno in romantično:)) Lep pozdrav, Andreja V.

Tina Z. pravi ...

vau, tole pa je škatlica, tale torta je naravnost neverjetna. pa vsi ti rdeči cvetovi ...

oldpunca pravi ...

Oh, tole je pa čista eleganca! Čudovito si izdelala škatlico. Torta v notranjosti zgleda kot prava. :-)) Rdeče rožice so čudovite. Vau! :-))

Vesna pravi ...

Čudovita je.

Vladuška pravi ...

Zelo lepa je in krasno izdelana in tale torta je res kot mini varianta prave. Res jo je pravo veselje pogledati in meni osebno je ta barvna kombinacija res čudovita.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudovita je
super si tole sestavila
lep dan
Tamara

Janja pravi ...

Čudovita je. Lp

Unknown pravi ...

Prekrasno :)

AndrejaM pravi ...

Čudovito!

Renata pravi ...

Krasna škatlica z čudovito tortico.

Nataša pravi ...

Prekrasna je, tortica mi je vau :)

Nena pravi ...

Cudovita je

HRANDICA pravi ...

Krasna torta in škatlica, pa kombinacija bele in rdeče. Res uau!

Ne-Ja pravi ...

Fantastičn ain tale pikica rdeče na beli osnovi da popoln efekt. Upam,d a si se naspala in da sedaj že uživaš :).