ponedeljek, 17. april 2017

{Sizzix ponedeljkova predstavitev} Boho Dreams - Art Journal Page 3

Po dolgem času sem se lotila spet mojega art dnevnika in napisa "Chase your dreams ... in high heels of course" ( prevod bi bil nekako "sledi sanjam ... v visokih petkah seveda"), ki je kar klical po uporabi lovilca sanj (Boho Dreams).

Jaz sem ga sicer sestavila malo drugače kot je na sliki ovoja šablone, ker sem imela "težavo" s sodim številom peres. Pa sem ugotovila, da prav super deluje tudi s petimi. Tudi za voščilnice bo super, edino na klasično A6 voščilnico v celotni postavitvi ne bo šel. Hmm, bom že nekaj natuhtala ;-)




Pri napisu sem združila izrezane črke in moj lepopis - lettering, ki ga vadim v bistvu od januarja 2017 in kjer vidim določen napredek. Ob vseh teh motivacijskih napisih, ki sem jih izdelala, pa ni vrag, da se me kakšen tudi ne "prime" slej kot prej.



Jaz si lani sploh nisem predstavljala, da me bo kontaktiral Sizzix in da bom postala promotor njihov šablon. To so sanje, ki jih sploh nisem upala sanjati.

Sledimo sanjam in kdo ve, kje bomo naslednje leto takle čas.

Faze nastajanja si lahko pogledate na Instagramu (1.faza - gesso, dizajnerski papir prilepljen z mat medijem, 2. faza - zelena in rumena akrilna barva, strukturna pasta nanesena preko stencil šablone, 3. faza - senčenje z akvarelnimi barvicami, distressi in zig markerji, izrezek lovilca sanj in skiciranje napisa). V zadnji fazi sem dodela lovilec sanj, parkrat spremenila napis in še malo senčila.


***********************
Za izdelavo sem uporabila naslednje Sizzix pripomočke:







5 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

prekrasno tole, vse te plasti, super ...

Valerija pravi ...

Uau, krasen izdelek.

Andreja pravi ...

ooo kako lepe strani tvojega dnevnika ... krasne barve :-)) In zelo lepo si uporabila lovilec sanj. Vidim, da ti imaš pa male črke .-)

Klara pravi ...

Ooo tole pa super izgleda!

Jasmina pravi ...

wau tvoj mixed media pa lahko samo občudujem...