torek, 12. februar 2019

{Sizzix} Hanging Planter

“With freedom, books, flowers, and the moon, who could not be happy?” 
― Oscar Wilde

Ena od novosti iz Chapter 1/2019 Sizzix šablon so tudi viseče lončnice. A niso hude?

Se spomnite, kako je bilo včasih "moderno" imeti makrame obešanke. Mislim, da se vrača v modo ;-) Jaz sem to celo znala izdelovati kot otrok (verjetno bi se še spomnila, če pogledam kak tutorial) in stara mama je bila navdušena nad mojimi izdelki. Tudi doma smo imeli eno takšno.

Za voščilnico sem uporabila Sizzix barvast karton v nežnih zelenih odtenkih za ozadje in rastline, ki sem jih malo posenčila z Oxide blazinico, s katero sem tudi odtisnila recepte za srečo na del ozadja. Barvasti lončki in rjava makrame vrvica. Klasično.

Tale Sizzix papir je rahlo strukturiran in zato morda ne najbolj primeren za odtiske in nepopolnost sem opazila, ko sem imela vse skupaj že prilepljeno na osnovo. Zato sem se odločila, da pustim pri miru, ker se bo itak (delno) zakrilo z lončnicami.

In prav hitro in enostavno sem imela vse delčke izrazne s pomočjo moje nove mini igračke. Ja, saj vem, vse bi lahko naredila s klasičnim strojčkom ampak tale mini je res kljut in ker sem ujela popust v Rayherju, sem ga dobila res ugodno.



Hvala za obisk. Lep začetek tedna vam želim.


***********
Uporabila sem SIZZIX pripomočke:


Item: 663321



2 komentarja:

oldpunca pravi ...

Lepo si "obesila" lončnici na "steno" s krasnim napisom. :-) Zelo lepa voščilnica.

Hali pravi ...

u ja, mi smo jih pletlei v študenstkih časih, v študentu. Uf kje je že to, lepi spomini drugače.
Krasno!