nedelja, 23. junij 2019

{UnstampaBelles} Srček

Pri UnstampaBelles v juniju poteka zanimiv izziv.

Tema #90 izziva je 
Stained Glass using Dies TWIST Use some Glitter

Vabljene k sodelovanju. Temo si seveda lahko tolmačite po svoje, edini pogoj je, da ne uporabite štampiljk. Za nagrado pa je GIFT CERTIFICATE ($15 Aus at shop of your choice or through PayPal).

Jaz sem poskušala poustvariti videz barvastega stekla s Sizzixovo šablono Diamond Cluster #66174 in srčkom iz kompleta Sparkle #662683. 


Pri napisu pa sem kombinirala mini voščila in hvala na vrvici od Najlepšega para. Mislim, da so to moji trenutno najljubši napisi. In upam, da Tina pripravlja še kakšnega na vrvici. Pomežikec ;-)Delala sem po skici The Paper Players 447. 
Najlepši par: glaerija meseca junija (napisi -mini voščila in hvala na vrvici) in galerija Zadeni novo kolekcijoV petek sem bila na krasnem koncertu Nine Pušlar, v krasnem ambientu grada Bogenšperk. Tale je ena mojih ljubših.

Hvala za obisk in prijazne besede. 


5 komentarjev:

Ne-Ja pravi ...

Z veslejem pridem k tebi na obisk in se slinim nad idejami in izvedbami ;). Všče mi je kako si srček ujela vbleščice, voščila na vrvici so pa itak zakon.

Susan Hogan pravi ...

Simple and beautiful. Thank You. have added it to the blog.

Joanne James - The Crafty Owl pravi ...

I love your clean and simple card - the glimmer and black die cuts against the white have a really modern feel. Thanks for sharing with us this week over at The Paper Players!

Anne Marie Hile pravi ...

So pretty! I love the clean and simple design! Thanks so much for joining us this week at The Paper Players!

Tina pravi ...

Zelo zelo mi je lepa....