četrtek, 26. junij 2014

Beležke

No, pa mi je uspelo. Narediti 2 beležki oziroma kompletke beležke, voščilnice in knjižnega kazala. Zaenkrat v modri in vijola barvi.

Me pa res zanima, ali ve kupite beležke že narejene (osnove) in potem okrasite ali jih delate same od začetka? Jaz sem tokrat uporabila narejeno osnovo in jo okrasila po svojem trenutnem navdihu.

Zelo mi je všeč, da lahko tako ustvarim čudovit darilni kompletek. Jaz bi bila ful vesela takega darila ;-)Modri komplet prijavljam na izzive:
- krogi / circles #327 @ Cute Card Thursday
- anything but a card @ My Heart Pieces (bookmark and notebook)


Super je imeti dopust in ga porabiti za ustvarjanje. Lep vikend vam želim.

7 komentarjev:

oldpunca pravi ...

U, vau, krasna kompeltka! Takšnega darila bi bila tudi jaz zelo vesela :-)
Vse beležke, kar sem jih do sedaj okrasila, sem kupila.

Vladuška pravi ...

Taki kompletki so res vedno super kot darilce. Sama sem izdelovala beležke že tako, da sem sama narededila celo beležko in tudi take, da sem jih kupila in nato predelala. Osebno mi je najboljše, če kupim te liste, ki so hkrati tudi koledar in na koncu dodam še nekaj praznih listov. Platnice pa izdelam iz kartona.

Hali pravi ...

Čudoviti kompletki. Jaz ponavadi okrasim že kupljene ( sem dala v eno tiskarno izdelati prazne beležnice v velikost A5).

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasni kompletki
lp Tamara

vilinke pravi ...

Zelo lep komplet si naredila,žal jaz še sama nisem delala beležk,sem pa naredila album katerega sem v celoti naredila sama tudi ovitek
LP Vilinke

Ne-Ja pravi ...

Čudovito in verjemi, da bi bil vsak vesel takega darila! Jaz povečini predelam kupljeno vrezijo, ker se tako izognem časovni gužvi :)

Andreja L. pravi ...

Krasni kompletki :-))
Tudi jaz kupim in nato obdelam beležko!
Ravno danes pride nečakinja ... "jaz bi pa tud tako mela" :-))