ponedeljek, 17. april 2017

Za moške

“I would challenge you to a battle of wits, but I see you are unarmed!” 
― William Shakespeare

Da malo presekam Sizzix objave, sem se lotila moških voščilnic in se potrudila, da sem uporabila tiste malo zanemarjene šablone ;-)

Najprej sem potegnila ven zalogo papirjev in izbrala 2 lista (30x30). Ne vem, kako je z vami, ampak jaz običajno ne delam serij v isti barvi in mi potem ostanejo kosi papirja, ki jih potem težko kombiniram, jih je pa npr. premalo za celo voščilnico. Pa sem si rekla, da bom poskušala narediti serijo iz teh izbranih, z dodatki v drugih barvah (iz škatle z ostanki).

Na koncu mi je (zaenkrat) uspelo narediti 6 voščilnic, pa mislim, da je še za 1 ostalo na mizi.

Prvi dve sta s čudovitim CC drevesom v ospredju. Ker mi je delovalo malo prazno, sem dodala kolo. Za celega je bilo premalo prostora, pa sem se spomnila na en Vladkin trik in kolo dala približno na pol in ga (ja, prav po gorenjsko) uporabila za dve voščilnici. V vsakem primeru gre za CAS, dodala sem samo malo dimenzije s 3D blaznicami. Deblo je iz samolepilnega furnirja.



Pa še ena gasilska, kjer je moja varčna pogruntavščina še bolj vidna.


Izzivi:
Najlepši par: aprilska galerija (uporabila sem vijugico s šivi, in napise)
The Crazy Challenge: #246 Spring is Coming
Paper Players: #340 CAS Add a Vehicle
Freshly Made Sketches #283

Na koncu pokažem še 2 iz te barvne sheme. Sem ugotovila, da bom kmalu potrebovala eno za 70-letnika, pa se mi je barva zdela kar primerna. Velika številka na levi se mi zdi bolj slabo vidna (sploh za 70.letnika) tako da jo bom poskusila malo poudariti.


Upam, da ste preživele lepe praznike, v krogu domačih. Vsem skupaj nam želim kratek delovni teden in sončen vikend, ki prihaja.

13 komentarjev:

Jen Brum pravi ...

What a great set of cards! Love how the bikes line up! Super fun! Thanks for joining us this week at Freshly Made Sketches!

Valerija pravi ...

Vse so krasne. Všeč mi je ideja s kolesom. Res super.

Karren pravi ...

Fabulous cards and how clever to have the bicycle go across two cards! Thanks so much for joining us at Freshly Made Sketches.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Ojej, tole šparanje po gorenjsko je "trik"....tako se po novem reče, če je človek uheren in hoče prišparat:-))....???? Tega dolenjci pač ne bomo nikoli razumeli!!!!! Če je bicikel, naj bo bicikel na dveh kolesih in ne samo na enem....:-)) Ti enemu dolejcu natoči samo pol kozarca vina, pa boš videla kakšen "trik" je to!!!!
Ampak meni je všeč....veš da mi je in da te samo malo ...piiiip....

Klara pravi ...

Hihih kako dobro izpade kolo! Zelo mi je všeč, pa tuddi druge so mi lepe, pa še dobro si izkoristila papir!

oldpunca pravi ...

Kakšna vrhunska fora s kolesom! Super si tole nagruntala. Všeč mi je tvoje kombiniranje papirčkov. :-)

Helena pravi ...

Super ti je šlo in fajn si porabila vse delčke za te krasne moške voščilnice.

Tamara pravi ...

Krasne voščilnice so nastale <3 Mi je všeč tale trik, ga uporabim tudi na mojem kolesu:) Meni tudi delajo težave če številko izrežem iz istega vzorčastega papirja kot je ozadje, se mi čisto izgubi. Mogoče malo v vintage foto posenčiš? Pozdravček, Tamara

LeAnne pravi ...

Very clever to use your bike for two cards!! Love it! Thanks for playing with my CAS challenge this week!

Valentina B pravi ...

Super sta ti moški voščilnici z dreveščkoma. Mogoče mi je za odtenek druga nekoliko bolj všeč. Ampak tudi druga ne zaostaja veliko. Bi bilo pa hudo, če bi se obe podarili za darilo in tako dobiš celotno sliko kot si jo posnela. :) Nad sestavljanjem barvnih papirjev sem pa pri tebi vedno navdušena, da boš vedla, ker vedno izpade dobro. Tudi drugi dve za 70-letnika sta mi všeč. Ideja s klobučkom je pa tako zelo simpatična. :) Mogoče poskušaš v rjavem odtenku izrezat številko, da bo bolj vidna. Prijeten začetek tedna.

Joanne James - The Crafty Owl pravi ...

How clever to use your bicycle image across two cards! I love the patterned paper road too. Thanks for joining us over at The Paper Players this week!

Claire Broadwater pravi ...

I love how you used the bike images from different views! Such fun cards! So happy you joined us at The Paper Players this week! XX

Jasmina pravi ...

Top ideja z "odrezanim" kolesom... voščilnica je tako dobila gibanje. In super, da si obe fotkala skupaj, saj se lepo vidi, da si uporabila oba dela kolesa ;-)