ponedeljek, 5. junij 2017

{Sizzix ponedeljkova predstavitev} Brush Lowercase Alphabet

Nova ponedeljkova predstavitev. Tokrat sem se poigrala s čudovitimi Sizzix črkami - Brush Lowercase Alphabet in ustvarila "netipično" baby voščilnico.

Ker je voščilnica na zalogo oziroma se dojenček še skriva v trebuščku, sem uporabila nevtralno rumeno barvo (oziroma oranžen oxide) in dodala barvaste balone. Ja, v vmesnem času sem pribavila še nekaj oxide blazinic ;-)

Črke sem podložila z moss gumo za malo dimenzije ter O nadomestila z balonom. Za Č pa sem zataknila slinček. Zagotovo bo prišel prav.
V notranjost sem skrila prostor za darilni bon in medvedka z dudo.Ko tole berete, se jaz potikam po obali. In žal me samo 1 teden ne bo ;-) Pa hvala, ker ste se vseeno oglasile.


******************************
Za voščilnico sem uporabila naslednje Sizzix pripomočke:
7 komentarjev:

Klara pravi ...

Krasna je! Fino si obesila slinček in balončki so tudi luštni! Lepo se potepaj in upam, da je pri morju bolj poletno vreme kot je pri nas... :)

Keti's Projects pravi ...

Vreme je čudovito. Sonček. Plavalna sezona je tudi že na polno odprta ;-)

Cvetoči travnik pravi ...

Seveda, kar nesramno nas dražiš ob vseh teh objavah na instagramu in nam delaš hude lušte. Le počakaj, tudi jaz bom kmalu šla in se tako šopirila:). Ampak si pa pridna pri ustvarjanju in tvoje opismenovanje tudi hudo napreduje. Pošiljam ti lepe pozdravčke in namoči se še za mene, Andreja

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Saj sem ti ga prejšnji teden dovolj segrela...upam, da imaš 24 stopinj dovolj!!!! Uživaj na polno, pa nikar nič ne misli na nas na celini!?!
Lušna voščilnica in všeč mi je, da si bolj delala na ozadju in samem napisu, kot pa na krancljanju otroških slikic.

oldpunca pravi ...

Ijej, kako posrečeno si se poigrala z balončki in črkami! Krasna voščilnica. Uživaj na polno! :-)

Andreja pravi ...

Čudovita je in črke so zelo lepe :-)) Super si jih uporabila.

Valentina B pravi ...

Res simpatično si se znašla z napisom in otroškimi dodatki. Všeč mi je ta nevtralna voščilnica za dojenčka. Me vedno navdušijo bolj kot pa tiste samo rožnate in modre ;) Res delaš lušte z morskimi utrinki, ki jih ujameš v svoj objektiv :)