torek, 12. september 2017

Sladkih 18

“Don't be afraid of your fears. They're not there to scare you. They're there to let you know that something is worth it.” 
― C. JoyBell C.


S tole voščilnico pa sva z Renato - Brlogarka presenetili njeno nečakinjo Izo, ki je praznovala sladkih 18. Jupiii, to je bilo nekaj zame, ker ima Iza rada roza barvo.

Za trendi izgled, pa sem uporabila geometrijske motive na dizajnerskem papirju, napisi so opremljeni s "haštagi".



Poleg šopka, ki ne oveni, se je v mini paketku/škatlici skrivalo darilo - uhančki, izdelani z ljubeznijo, seveda od tete Renate. Najdete jih tukaj.



Z dovoljenjem slavljenke objavljam še odziv na voščilnico. Opazile boste lahko, da je imela slavljenka ujemajočo oblekico ;-) in res je bila navdušena nad presenečenjem


Del darila se skriva še v kuvertici. Iza bo namreč opravljala vozniški izpit in ji zato želimo varno vožnjo in "zeleno" na semaforju.



Izzivi:
Allsorts Challenge: Week 432 To use at least two Designer Papers
Crafting With Friends: #50 Anything Goes
Tuesday Throwdown: #360 Happy Birthday
The Paper Players: PP361 - A Color Challenge

Hvala za obisk in se vidimo kmalu. Zaradi slabega vremena sva se predčasno vrnila z dopusta. Vseeno sva se imela krasno. Zdaj pa se bom z veseljem spet spravila za ustvarjalno mizo.


**********************
Kot ste že vajeni, sem tudi za to voščilnico uporabila naslednje Sizzix pripomočke:






14 komentarjev:

Klara pravi ...

Ooo kako lepa škatlica! Nič čudnega, da je bila slavljenka navdušena!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

O ti sladka 18-letnica...le kje so ti časi???? Presenečenje s to škatlico je uspelo, tvoje in Renatino (uhančki so prekrasni, prava umetnica v fimu je).Škatlica pa...tale šopek na sredini mi je še posebno všeč. Dopust....kaj je to dopust???? Kje je že to????

Jan Clothier pravi ...

Oh my word! This is such a beautiful, clever creation. I love how you have personalised it for your niece. The attention to detail like the little present that opens is stunning. Thank you so much for joining us at The Paper Players this week.

Kathleen pravi ...

Really lovely creations, some brilliant embellishments and lovely papers.
Thank you for joining our 'Use 2 or more DP's" challenge this week at Allsorts.

Kath x

Ellibelle pravi ...

This is absolutely amazing!!
Thank you so much for sharing with us at Allsorts challenge!

Helena pravi ...

Čudovita škatlica in bogata ter uporabna notranjost za 18-letnico. Obe sta se fejst potrudili in prijetno presenetili mladostnico.

Keti's Projects pravi ...

Thank you soo much. It was fun making this box.

stampwithsandy pravi ...

Oh wow, Keti! Such a wonderful project and I am sure your niece just loved it! Thanks so much for sharing with us at The Paper Players!

oldpunca pravi ...

Verjetno bi bil tudi moj odziv na takšno čudovito škatlico enak, kot je bil Izin. :-) Čudovit izdelek! Haštagi se mi zdijo vrhunska domislica za mladenko. :-)

Annie S. pravi ...

I'm sure your niece will keep this forever...it is amazing! There are so many fun and personal details. I love the geometric paper too. Thanks so much for sharing it over at The Paper Players this week!

vilinke pravi ...

Res je zelo zelo lepa
LP Vilinke

LeAnne pravi ...

Wow, this is amazing! LOVE it! Everything is so trendy and fun...the flowers in the center are wonderful! I am sure she loved it! Great job on the Paper Players challenge, thanks for playing!

Hali pravi ...

uauu prava paša za oči je tale škatlica..čudovito

Debi pravi ...

Love this gorgeous birthday box. Thanks for sharing it with us at Tuesday Throwdown Challenge. Good luck. Debi DT