nedelja, 30. december 2018

Naj bo 2019 najboljše doslej (z angelčki)

Danes začnem objavo z mislijo, ki jih za nas zbira in objavlja naša srčna Helena.Zame je bilo 2018 prelomno na več področjih (službeno in privat), zato z novo energijo vstopam v 2019.

Naj bo prihajajoče leto najboljše doslej!!!


Nadaljujem z mojo novoletno dekoracijo. Že par let pridno izdelujem in pri drugih ustvarjalkah nabiram okraske za smrečico. Letos izgleda že precej bolj polna kot prvo leto (žal nisem uspela najti kakšne stare fotografije).  Čeprav so mi všeč tudi moderne različice, sem se odločila za klasično rdeče belo kombinacijo in natur (okraski iz slame). 

S prižganimi lučkami ob večerih izgleda prav čarobno.


Lani sem izdelovala šivane okraske (smrečice iz potiskanega blaga), letos pa angelčke iz zamaškov penine. Očitno smo v 2018 precej nazdravljali. Vsak angelček tako hkrati predstavlja spomin na en krasen dogodek in druženje s prijatelji in domačimi. Moja zbirka se je letos povečala tudi za 4 krasne obeske izpod rok Duši (ptička sta od lani).  Izbrala sem si seveda rdeče ;-).

Imela sem namen izdelati tudi namizno dekoracijo iz stožcev ampak mi je ob mojem natrpanem decemberskem urniku zmanjkalo časa. Nastal je le eden, seveda s Sizzix šablonami. Drugo leto se mu pridružijo še ostali ;-)
Dekoraciji prijavljam:
CRAFT-alnica: #226 Prazniki pred vrati (angelček in stožec)
Daring Cardmakers: Let's Decorate! (tree ornaments and table decoration)

Hvala vam za obiske bloga, komentarje in vse prejete voščilnice. Hvala, ker ste. Jaz sem eno serijo voščilnic uspela poslati prejšnji teden, druga pa bo šla na pot po novem letu.

Kar se daril tiče pa sem letos spet namesto daril izbrala en dobrodelni namen (v 2019 sicer nadaljujem s kvačkanjem hobotnic za nedonošenčke) in sicer sem donacijo namenila Mladinskemu domu Malči Beličeve. Nekaj daril pa sebi in bližnjim naročila pri slovenskih ustvarjalkah in s tem podprla njihovo ustvarjanje. Odziv prejemnikov je dober in z enim dejanjem razveselim in pomagam več osebam.

Srečno!

************
Uporabila sem Sizzix pripomočke:(za krila angelčkov)
Item: 661730

(za stožčasto dekoracijo)
Item: 662581

Item: 662571

Item: 660059

Item: 663109

Item: 662575

10 komentarjev:

Klara pravi ...

O krasni angelčki! Tudi mi smo začeli nabirati okraske z vseh vetrov, je super ker vsak prinaša s seboj zgodbo. Vse dobro v 2019!

margi pravi ...

Krasne dekoracije.Tudi tebi najboljše prihajajoče leto!

oldpunca pravi ...

Čudovita smrečica krasi tvoj dom. :-) Hvala ti za vse objave, ki so me razveseljevale čez leto in hvala za voščilnico, ki je prispela v naš dom. Želim ti uspešen skok v novo leto! <3

Ne-Ja pravi ...

Katarina hvala za prečudovito voščilnico in tole objavo - čudovito si okrasila dom :). Srčno srečno 2019 :)!

AndrejaM pravi ...

Čudovite misli in kreacije! Hvala, ker sodeluješ v CRAFT-alnici.

Vesna M. pravi ...

Super okraski, všeč mi je ideja! Srečno 2019!

Goga pravi ...

Krasno smrečico imaš in res lepe okraske si izdelala zanjo.
Srečno 2019 ;)!
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

Goga pravi ...

Srečno in uspešno 2019 tebi in vsem tvojim.
Krasno smrečico imaš in lepe okraske si izdelala zanjo.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

Andreja pravi ...

Zelo lepo in praznično je pri tebi ... Všeč so mi namizni stožci.
Hvala enako :-)) Tudi tebi želim vse najboljše!

Dawn pravi ...

Beautiful decorations and I especially love the angels made with the corks. Thanks for joining in at Daring Cardmakers. x