sobota, 27. januar 2018

Album za skupne spomine

“There is never a time or place for true love. It happens accidentally, in a heartbeat, in a single flashing, throbbing moment.” 
― Sarah Dessen, The Truth About Forever

Tole je zadnji del poročenega darila, ki sem ga izdelala za eno krasno poletno poroko lani. Za prijateljico, ki je tudi sama ustvarjalka res čudovitih stvari.

Za skupne spomine. Na naslovnico sem vključila dele reciklirane dekoracije s poroke - naprsno dekoracijo za svate. Pripravila sem tudi prvo stran (za poročno sliko) in naslednji dve (za poročno potovanje). Naprej pa si bosta spomina ustvarjala sama, saj sem poleg albuma pripravila tudi veeeliko izrezkov z različno tematiko, v ujemajočih barvah albuma. Vsi napisi so seveda ročno izpisani.

Naslovnica

Vezava z vijaki (mi je zelo všeč, 
ker se lahko dodaja liste oz. odpre za lažje okraševanje notranjosti)

Preprosta škatlo, za varno shranjevanje albuma 

Prva stran - za poročno sliko - najin dan


2 strani za poročno potovanje

Kolaž notranjih strani, ki čakajo na spomine


Zadnja stran s posvetilom

Rdeča nit so natur odtenki, kombinirani z modro ter detajli zlate in rdeče. Nekako sovpada s celotnim konceptom poroke, ki je bila res čudovita.

To je v bistvo moj prvi pravi scrapbook album. Seveda je še prostor za izboljšave ampak zdel se mi dovolj dodelan, da ga lahko dam z veseljem iz rok.

Naj vam povem, da sta bila nad albumom (čeprav z nekaj mesečno zamudo) navdušena. In da sta takoj začela izbirati fotografije za prve tri strani. Zaradi takšnega odziva, je bilo vredno vložiti toliko truda in ur v izdelavo. Album je res prejel par, ki ga zna ceniti in sem prepričana, da ga bosta napolnila s krasnimi spomini. Ko jima bo zmanjkalo prostora, jima bom z veseljem naredila novega.

Izzivi:
Crafty Catz: #401 Anything Goes (with optional twist: something new)
Crafty Creations: #359 Anything Goes
Craftaholics R Us: #4 Ribbon
Dream Valley Challenges: #171 Love

Hvala za obisk in lep sončen vikend vam želim.

10 komentarjev:

Klara pravi ...

Uau, čudovit je! Mi je všeč, da si jima pustila veliko prostora, da sama dodata piko na i svojemu albumu tudi z dodatki... Barve pa prav spominjajo na peščeno obalo nekje daleč stran...:)

Renata pravi ...

Keti prvi?? Ne morem verjet! Album je naravnost popoln! Sva si res dala duška pri izbiri, ker ne moreš v tak album kar česarkoli nalepit, si res zasluži pozorno izbiro :) res 100000x hvala! Ko bo poln, te pa drživa za besedo :) res popolno poročno darilo, ker se vidi, koliko časa, natančnosti in veselja si vložila vanj. Še enkrat hvala ❤️

Janis Lewis pravi ...

Beautiful. Thanks for joining us at Craftaholics R Us.

Moje drobtinice23 pravi ...

O Keti, sva bili pa te dni na isti valovni dolžini :) tudi pri meni so nastajali spominski albumi.
Tvoj je čudovit!!! Se strinjam, da je vezava z veznimi vijaki res dobra odločitev, saj dopuščajo dodajanje listov in 3D dekoracijo.
Izbrala si čudovito kombinacijo barv.
Verjamem, da bo mladi par res užival ob opremljanju tega albuma.
Bodi lepo,
Danica

Cvetoči travnik pravi ...

Dol padla😀,album dodelan do potankosti, v lepih barvah in z drobnimi dodatki, ki ga naredijo čarobnega. Zapiranje z vijakom?!-super,ali se taka varianta dobi ali jo narediš sam?😉. Pozdravček Andreja

Valerija pravi ...

Uau, to pa je prekrasen album in vidi sen da si vanj vložila veliko dela in srčnosti!

oldpunca pravi ...

Čudovit izdelek! Krasne papirje si uporabila in vse lepo in zelo natančno kombinirala. Vedno znova ugotavljam, koliko ustvarjalcu pomeni zadovoljstvo prejemnika. To je plačilo za ves trud in spodbuda za naprej. :-) Tebi bo vsakič zaigralo srce, ko boš videla, kako lepo mladi par polni album. :-)

Valentina B pravi ...

Čudovit album skupnih spominov si ustvarila. Všeč mi je, da si vključila v album tudi spomine s poroke in da si ga naredila tako, da ga bosta sama ustvarjala in dopolnjevala. Barve, ki si jih zbrala pa te res kar odpeljejo na morje in Bali. Dati iz rok tak izdelek in na drugi strani navdušenje brez mej, je res največ vredno, ker vem, koliko truda in ur je vloženih v delo, ki je narejeno z ljubeznijo. Najlepša darila so taka
P.s: Ne poznam pa te vezave albuma z vijaki. Videti je super, pa še doda se lahko liste praviš.

Lin pravi ...

What a beautiful album. You have put so much work into this fabulous book.

Thank you for sharing in our 'love' challenge.

Lin
Dream Valley

Anna-Karin pravi ...

Great album! Thanks for joining us at Crafty Creations. Anna-Karin DT