torek, 30. januar 2018

{SizzixLifestyle} Garden Florals

“There are years that ask questions and years that answer.” 
― Zora Neale Hurston, Their Eyes Were Watching God

Tole je še napovedana serija, v roza sivi barvni kombinaciji. Kombinirala sem Sizzix novo šablono Garden Florals z napisi Najlepšega para (galerija).


Tale kozarec me je povsem očaral in zbirka cvetlic je krasna. Veliko različnih možnosti ponuja in je krasen komplet tudi za začetnike.

p.s. Ptička mi je prišepnila, da bodo novosti kmalu na voljo tudi v Rayher Slovenija. Jaz imam še kakšno malenkost na wish listi iz te kolekcije ;-)

Še ena gasilska vseh iz roza kolekcije. Nekaj ste jih že lahko videle, par pa se jih niti ni uvrstilo v samostojno objavo.Sicer pa so objavljeni dobitniki strojčka Big Shot Special Eddition TUKAJ. Jaz žal nisem med njimi, še dobro, ker bi bil moj pinky lahko ljubosumen ;-)


Kaj mislite, bi za naslednjo predstavitev naredila kaj s samorogom? Tukajle sem našla kar nekaj zelo všečnih zadev. Super inspiracija. Tudi novi brezplačni papirji so spet na voljo.


Hvala za obisk in se vidimo spet kmalu.

********************
Za voščilnice sem uporabila SizzixLifestyle pripomočke:

5 komentarjev:

oldpunca pravi ...

Same lepotičke. :-) Tista s kaktusi je še posebej fletna. :-))) Dobra ideja.

helena pravi ...

Všečna barvna kombinacija in lepe postavitve!

Moje drobtinice23 pravi ...

Ooo zopet v teh lepih barvah.
Fantastične voščilnice.
Lp,
Danica

Cvetoči travnik pravi ...

Kako cortne voščilnice, ta barvna kombinacija je zelo hvaležna in deluje sveže. Zelo lepo kolekcijo si si naredila. Pozdravček, Andreja

Nella pravi ...

Ti papirčki so zakon in krasno si tole skombinirala :)