četrtek, 24. januar 2019

{Sizzix} Botanicals

Love doesn't make the world go 'round. 
Love is what makes the ride worthwhile. 
- Franklin P. Jones -


Danes vam pokažem, kako sem se poigrala z embosirno srajčko Botanicals in jo uporabila za ozadje voščilnice za Valentinovo ali kakšno drugo srčkasto priložnost.

Odločila sem, da jo letos za spremembo podarim nekomu, ki bi želel razveseliti svojega dragega/drago. Več na mojem FB profilu.


A niso prikupne tudi te mini kuvertice? Za mini sporočilca ali kot dodatek k različnim projektom. Jaz sem si jih naredila nekaj na zalogo, da lahko pograbim, dodam sporočilce in oddam naprej.

Če še niste nikoli naročale pri naši srčni Heleni (Elenah) ste prikrajšane za super luštne izdelke in neprecenljiva sporočilca, ki jih priloži v podobnih mini kuverticah.


Ker sem ugotovila, da čisto premalokrat posežem po embossirnih srajčkah, sem si naredila nekaj odtisov na zalogo, če bo kaj pomagalo.

Hvala za obisk in skrajno lep dan vam želim.

Jaz čakam novo naročene igračke (novi prijateljček iz Sizzix družine prihaja iz Rayher Slovenija, nekaj malenkosti pa iz Sizzix SALE).  Juhuuu, se prav veselim. In tudi moja viroza se počasi poslavlja tako da je to še dodaten razlog za veselje.

*******************
Za voščilnico sem uporabila Sizzix pripomočke:

Item: 662606
Item: 662597

Item: 663007

Item: 660020

2 komentarja:

oldpunca pravi ...

Čudovita rozika. :-) Všeč mi je embosirano ozadje in ljubka kuvertica iz katere letijo srčki. Lepo je prebrati, da ti je boljše. :-)

Ne-Ja pravi ...

Čudovita voščilnica in sploh ideja s kuvertico :).