nedelja, 10. februar 2019

{UnstampaBelles} #86 izziv Divje rože

Letos sem postala članica DT pri UnstampaBelles. Če še ne poznate, gre za blog z mesečnimi izzivi brez uporabe štampiljk. Prijavite lahko kakršnekoli projekte (ne samo voščilnice), edini pogoj je, da ne uporabljate štampiljk (niti digijev).

Tema prvega letošnjega oziroma februarskega izziva je: 
# 86 Brigh and cheerful 
with optional twist "make it artsy"
(svetlo, veselo, živahno +  po želji tudi "umetniško")

Jaz sem iz predala potegnila Lindys Magicals prahce in seveda šablone. Tile prahci so res super in popestrijo ozadje, sploh ker se rahlo svetlikajo tako da dajo živahnejši izgled voščilnici.


Na tej drugi fotografiji se malo bolj vidi vse svetlikanje.


Vabljeni, da se nam pridružite TUKAJ.

Jaz sem uporabila Sizzix šablone Wildflowers in Mini voščila Najlepši par (lepim v galerijo za mesec februar).

Ker sem za izdelavo sem uporabila ostanke papirja iz moje škatle, voščilnico pokažem tudi na Pixie's Snippets Playground - Challenge #345. 
{uporabila sem košček pavs papir (trak ni bir ravno odrezan, zato sem ga ob robih natrgala, da sem skrila to zadrego ... za mini voščilo sem pobrskala po koščkih črnega kartona ... divje rože pa so izrezane iz ostanka roza vzorčastega papirja (od darilnih škatlic), vendar sem jih še dodatno pobarvala z Magicals prahci, da sem zadevo povezala z ozadjem ... mi je pa tale tehnika zelo všeč, ker doda dimenzijo, saj se skozi še vedno vidi vzorček osnovnega papirja, hkrati pa se barvno ujema z ozadjem in svetlika ... pri barvanju sem bila precej "umetniška", določeni deli imajo več plasti barve, določeni pa so brez}.

Pri včerajšnji sončni soboti, je tale nedelja prav turobna in kot nalašč za lenarjenje in ustvarjanje v topli ustvarjalni sobici. Izkoristite jo maksimalno. Jaz sem bila že ob 9ih zjutraj na kavi s kolegico, kar je zame res zgodaj za vikend. Sploh, ker smo bile s puncami včeraj na večerji, ki se je rahlo zavlekla v pozne/zgodnje ure. 

7 komentarjev:

Di pravi ...

Oh Keti

This is absolutely gorgeous - wonderful design and such beautiful colours as well. I'm so happy to see you in the Playground - its five years since you came play with us previously!

Hugs

Di xx

Ne-Ja pravi ...

Svetovno si uporabila prahce in tole ozadje je WAW. Za piko na i pa res poskrbi 3D učinek v kombinaciji bleščic, rožic in pavza :). Veščkam 100 na uro!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Zanimiv izziv...Najprej pa čestitke še za en posel več, ki si ga sprejela.....Kako ti to uspe, glede na to, da si skoz okol, mi ni čisto jasno....moramo enkrat kakšno pošteno debato usekat na ta račun...
Je pa izredno zanimiva predvsem pa moderna voščilnica...ozadje pa fantastično.

Keti's Projects pravi ...

Thank you Di. I didn't realize it was soo long ago 😉 Are you sure? I have lots of snippets so you will get tired of me soon 😁

Keti's Projects pravi ...

Hvala Mojca. Ampak pri različnih projektih mislim, da te ne bom kmalu ujela 😁. Upam, da se kaj kmalu res vidimo.

Hali pravi ...

Čudovita je, hvala <3

Susan Hogan pravi ...

Oh my this is so pretty. I love the use of the powders as painting mediums too. So clever! Thanks for becoming a team member at Unstampabelles!