petek, 4. januar 2019

{Ustvarjamo s SizzixLifestyle} Graceful Reindeer

“Joy is the best makeup.” 
― Anne Lamott, Grace (Eventually): Thoughts on Faith

Letos sem si decembra vzela precej prostega časa in se nisem toliko ukvarjala z ustvarjanjem (no, nekaj za svojo dušo že, nisem pa sprejemala naročil) in tako je nekaj idej za novoletne voščilnice ostalo v glavi, še nerealiziranih.

Tokrat vam pokažem, kako sem uporabila novo šablono (bigz) Greceful Reindeer. In imam hkrati za vas še en namig, ki je mene že parkrat rešil iz zagate, ko sem želela uporabiti kak lep motiv, ki pa je enostavno prevelik za klasično velikost voščilnic.  No, jaz v takem primeru uporabim samo del motiva. Na tokratni voščilnici sem uporabila samo glavo jelena s krasnim rogovjem, ki sem jo postavila na krog. Z Bigz šablono sem z lahkoto odrezala tudi tale zlat bleščičast papir. Za ozadje pa sem uporabila temno moder papir, ki ima nekaj snežink (iz "stare" zaloge, ker saj veste, pri pospravljanju se marsikaj najde).



Ustvarjala sem po skici Freshly Made Sketches #369.

Vas pa z Andrejo lepo vabiva, da se nam pridružite na novem izzivu Ustvarjamo s SizzixLifestyle, kjer je tema 7. izziva KARKOLI (seveda, samo s Sizzix šablonami). Do nadaljnjega prehajamo na 2 mesečne izzive, ker si res želimo, da bi se vas več opogumilo in pokazalo svoje izdelke.

Čas za sodelovanje imate do 28. februarja. Prijavite se TUKAJ, kjer si lahko ogledate tudi nagrado. In pa pokukajte k Andreji, kaj je ona ustvarila za inspiracijo.
Hvala za obisk in lep vikend vam želim. Jaz pa imam že prve novoletne voščilnice za škatlo 2019/20. To pa je rekord zame.

***************
Uporabila sem Sizzix šabloni:


Item: 662867





7 komentarjev:

Linda Callahan pravi ...

So elegant! Love the gold with the deep colored background! Glad you joined us at FMS!

Jacquie Southas pravi ...

The textures and layers in your design are terrific! Thanks for sharing with us at Freshly Made Sketches this week!

*Urška* pravi ...

Dobro si se znašla in naredila prekrasno voščilnico.Upam,da mi uspe sodelovati.

Jen Brum pravi ...

What a pretty card! I just love that sparkly reindeer! Looks so elegant against the black background! Thanks for joining us this week at Freshly Made Sketches!

Zvonka pravi ...

Krasna barvna kombinacija in dobro si se znašla.

Tina Z. pravi ...

tole je perfektno, tako mi je všeč ta barvna kombinacija in ta jelenček, vau, res je lep.
vidim, da so se prijave na izziv že začele, upam, da nas bo veliko! verjetno se moramo vsi malo privaditi na uporabo zgolj sizzixovih šablon, težka je, ampak se splača, glede na to, kakšen dizajn imajo zdaj :))

Ne-Ja pravi ...

Čudovita je in tale trik z detajlem večje šablone si zagotovo ob priliki sposodim :).