nedelja, 23. marec 2014

Ko je treba preizkusit nove igračke

Tisti, ki spremljate moj blog, veste, da sem bila nekaj tednov "prisilno" doma zaradi poškodovane noge. No, zdaj hodim že v službo, prvi teden je za mano in v petek sem se počastila še z obiskom Rayherja na poti domov. Marčevska "gudi bag" je šla seveda z mano, poleg nekaterih drugih "malenkosti" :-)

Nastala je voščilnica za 60-letnico, z vrtnicami, v škatli.

Verjetno je odveč povedati, da sem navdušena nad šablono pergole od Marianne Design. Čeprav moram priznati, da me je pred nakupom najbolj pritegnila šablona odtrganega lista.

ozadnje pergole sem polepšala s štampiljko za ozadje in senčila z distress blazinico Scattered Straw (s to so senčeni tudi vsi izrezki na voščilnici, čeprav se morda na fotografiji to ne vidi dobro)
Uporabila sem MD šablono vrtnic, vejice in pergolo (vzorček je takšen, da se enostavno podaljša). Voščilnica je neklasične dimenzije 17cm, do katere sem prišla, ko se mi je klasična dimenzije osnove zdela premajhna. Ko sem ugotovila, da lahko pergolo podaljšam (za dolžino spodnjega pravokotnika) je bilo treba samo prilagoditi dimenzijo osnove pergoli. Očitno so večerne ure tiste, ki v meni zbudijo nepričakovano "inovativnost" ;-) Seveda ni šlo brez vaze iz moje kolekcije Najlepši par. Prav zalotila sem se, da po voščilnici premikam še pentljico iz tega kompleta, ki je ena od mojih najljubših šablon ampak je potem razsodnost prevladala in sem se odločila za pristop manj je več ;-)



Naredila sem še ujemajočo škatlo za voščilnico, da lahko tele luštne 3D vrtnice pridejo resnično do izraza. Idejo z uporabo negativa sem dobila zopet slučajno, ko sem po roki vrtela ostanek od izrezane pergole. In ja, tudi jaz sem taka, da težko kaj vržem stran (t.j. kar se ustvarjanja tiče, sicer niti nisem hrčkast tip).

Ugotavljam, da sem se že čisto preveč razpisala. Zato naj napišem samo še, da je voščilnica kot nalašč za aktualni #104 izziv pri CRAFT-alnici, kjer je sponzor Rayher in tema "cvetlice".

Izkoristite kar najlepše tole deževno nedeljo. Hvala za obisk in vse vaše komentarje, ki mi resnično polepšajo dan.

10 komentarjev:

Ne-Ja pravi ...

Super si uporabila novo pridobitev - zelo všečen kompletek si pripravila :). Me veseli da je tvoja noga OK in da že veselo skačeš okoli po opravkih :)

Mojca pravi ...

Waw! Kako lepoa voščilnica. Upam, da je s tvojo nogo boljš. lp

vilinke pravi ...

Ta šablona mi je zelo všeč in tako je nastala čudovita voščilnica.
LP Vilinke

Martina pravi ...

Predivan komplet. Odlično si upotijebila šablonu. Jako mi se sviđa.
Lp, Martina

Vladuška pravi ...

Kako je fajn, ko si privoscimo nove ustavrjalne dobrote. Lepa je tale pergola in prav tako vrtnice.

Adrijana Knez pravi ...

Zelo simpatičen komplet in pergola mi je zelo všeč. Pozdravček, Jana

*Urška* pravi ...

Tale pergola je pa tudi mene pritegnila.Lepo si jo uporabila.
LP,Urška

Janja pravi ...

Krasno si sestavila voščilnico. Zelo je lepa.
Hvala, ker si se nam pridružila na 104. izzivu CRAFT-alnice. Lp

Goga pravi ...

Zelo lepo si uporabila pergolo, všečmi je.
Hvala, da se igraš z nami v Craft-alnici; Lili

Andreja pravi ...

Keti, krasne nove igračke imaš .-)
Lepo si vse skupaj sestavila :-))
Hvala, ker se igraš z nami v CRAFT-alnici ... Srečno!