torek, 5. julij 2016

Za 50. let

“Just for the record, the weather today is calm and sunny, but the air is full of bullshit.” 
― Chuck Palahniuk, Diary

Tale kuverta/denarnica pa je nastala za 50-letno mladenko, meteorologinjo.

V sončku in dežju naj bo v cvetju!

Uporabila sem Tinine številke s šivi in res ne vem, kako sem doslej shajala brez njih ;-) Jutri pričakujem nov paket iz Grgarja in spet se bom lahko hvalila z novimi igračkami.

Tudi barvna kombinacija mi je bila na koncu zelo všeč, čeprav je bila pot od modre vzorčaste osnove do rdeče-roza dodatkov (nerazumljivo) dolga in naporna. Že na meji obupa oziroma zamenjave osnove kuverte. Ne sprašujte !?!



Voščilnico prijavljam na jubilejni Ko me inspirira (okrogla) in vam pošiljam 50 sončnih pozdravčkov, ker pri nas se očitno pripravlja na dež.

10 komentarjev:

oldpunca pravi ...

Sploh ne bom spraševala, ker se mi zdi, da bi lahko povedala enako zgodbo. :-))) Super lušno kuvertico - denarnico - si izdelala. Všeč mi je barvna kombinacija in tematska okrasitev.

Tina pravi ...

Iz Grgarja ti pošiljam eno velikansko navdušenje nad meteorološko čestitko. Čudovita je!

Cvetoči travnik pravi ...

Ja,ja, barve nas včasih "bašejo" - mene sploh, ampak tvoja kombinacija je taka prava, prav meteorološko obarvana.Pred tem, da se pripravi k nevihti, vidiš na nebu barve kakršne koli hočeš:), tako da je tvoja pravšnja:)) Tema in postavitev sta pa tudi super. Pozdravček in "fovš" sem ti paketka iz Grgarja - kar k meni ga preusmeri:)) Pozdravček, Andreja

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Prekrasna je
lp iz Vipavske doline Tamara

Zvonka pravi ...

Luštna meteorološka kuverta je nastala. Všeč mi je medo z dežnikom.

Renata pravi ...

Krasna meteorološka kuverta.

Janja pravi ...

Lepo si jo okrasila in medvedek z dežnikom :), je prav simpatičen. Lp

Hali pravi ...

A veš, da sem prav eno podobno barvno kombinacijo izdelala prejšnji teden, pa noro kako lepo izpade... tudi tale tvoja superska!

Vladuška pravi ...

Zelo lušno je tole in hvala, da si se pridružila.

Jasmina pravi ...

Najprej - tale barvna kombinacija je vrhunska... ne vem, kako si lahko kolebala, saj si to ti! Medvedek z dežničkom je pa kjut na kvadrat!