nedelja, 9. september 2018

{Ustvarjamo s SizzixLifestyle} 4. izziv - jesensko ustvarjanje

“I would rather sit on a pumpkin, and have it all to myself, 
than be crowded on a velvet cushion.” 
― Henry David Thoreau

S poletnim dopustom sem počasi za letos zaključila in pred nami je novi, 4. izziv Ustvarjamo s SizzixLifestyle. Da se počasi privadimo na jesen, je tema tokratnega izziva "JESENSKO USTVARJANJE". Uporabite lahko jesenske motive, jesenske barve ali pa temo interpretirate po svoje.

Čas za ustvarjanje imate do 29. 9. 2018. Uživajte pri ustvarjanju ampak ne pozabite, ustvarjamo s Sizzix šablonami in embossing srajčkami.

Prijave na FB strani - TUKAJ.
Za inspiracijo z moje strani, voščilnica z venčkom. Šabloni venčka in jelenje družine, ki sem ju uporabila sta načeloma namenjeni novoletnemu ustvarjanju, jaz pa sem jih uporabila malo drugače in je nastal jesenski komplet voščilnice in tagca.

Dodala sem še odtisnjen napis Najlepši par. Na tagcu sem trak za napis izrezala ročno in pustila prostor, da dodam ime ali napis po potrebi. Nepogrešljiv dodatek so tudi Nuvo Jewel Drops.


Komplet šablon Woodland Deer je sestavljen iz 3 živali, posebej pa dobite še šablone za "lise" na hrbtu živalic in se tako lahko odločite ali narediti jelena z ali brez lis. Luštno! Razmišljam, da bi bilo zanimivo uporabiti tudi samo šablono "za lise" in morda ustvariti snežno ali zvezdnato nebo. Bo za poskusit ;-).




Hvala za obisk in vabljene k sodelovanju.

Z vami delim še kratek video Sizzix Hacks - kako izdelati mini kuvertico s šablono srčka.


***********************


1 komentar:

Tina Z. pravi ...

Vau, pa tole je fenomenalni jesenski venček, obožujem jih, sploh pa takšno idejo!