sobota, 31. marec 2018

Malo mešano s Sizzix Lifestyle

“Insanity is doing the same thing, over and over again, but expecting different results.” 
― Narcotics Anonymous

Danes malo daljša objava kot običajno. Ampak ne zdržim, da vam ne bi pokazala nekaj voščilnic, ki so nastale pretekle dni. 

Rdeča nit so meni zelo ljube Sizzix Lifestyle šablone. Trenutno poteka tudi BIG Sale na Sizzix UK in se res splača pokukat (jaz sem naročila par malenkosti kar prvi dan, da slučajno kaj ne zmanjka).

Opozoriti vas moram še na novost pri Sizzixu - The Making Essentials. Bo zanimivo kakšno stvar preizkusiti. Mene že prav firbec matra, kaj bo v naslednjem paketu presenečenja iz Anglije.

Želela sem malo raznolikosti v moji zalogi, zato sem se poigrala z različnimi tehnikami. Me prav zanima, katera vam bo najbolj všeč.

Najprej motiv ptička in cveta z zelenjem. Izrezi so iz enakega vzorčastega papirja kot ozadje in senčeni z Oxide blazinicami. Dodan še napis in prav nič drugega. 


Izzivi:
A Gem of a Challenge: #216 Female birthday with a Sentiment
Crafty Creations: #363 Anything Goes


Sledi silhueta mesta, kjer se iz dimnikov namesto dima dvigajo srčki. Za piko na i dodana pentljica in napis "verjamem vate". V dveh barvah, pa se kar ne morem odločiti, katera mi je ljubša.


Izzivi:
Incy Wincy Designs: No More than 3 Colours (Excluding Black and White) - green and black / pink and black
QKR Stampe Challenge #289 Anything Goes

Marjetice in embosiran napis "čudovita si". Takšno bi podarila kar sama sebi. Zelo so mi namreč všeč marjetice. In Nuvo drops so perfect za sredino.


Izziv:
As You Like It: Favourite Flower (Daisy - it just nice to be able to pick it up on the grass around the house...and I have such a nice memories of playing loves me - loves me not in my childhood)


Na koncu pa še dve z mini voščilom iz zadnje kolekcije Najlepšega para. Totalno kjut so in zagotovo bom še velikokrat posegla po njih. Zraven so sicer uporabljene Sizzix šablone ampak Tina zagotovo ne bo jezna, če ju prijavim tudi v galerijo Najlepšega para.


No, pa smo prišli (zaenkrat) do konca. Kakšna je razsodba? V prihodnjih dneh lahko pričakujete še kakšno takšno objavo, ker imam še nekaj nedokončanih projektov "vseh vetrov" na mizi.

Lepe velikonočne praznice. Jaz sem se že najedla mamine potice. Jutri pa sledi šunka in pirhi, pa malo hrena za prečistit sinuse.

******************
Pri ustvarjanju sem uporabila naslednje SizzixLifestyle šablone:





10 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

vau, kakšna serija, prav vsaka mi je zelo, zelo všeč, čudovit navdih!
mi je že žal, da si nisem naročila še tole potoniko, res krasno si jo posenčila!
lepe praznike še naprej! jaz pa jutri še na mamino potico!

Sherri pravi ...

Love all your cards, especially the skyline card. Beautiful background on this beauty. Thanks for joining our weekly challenge at QKR Stampede!

Klara pravi ...

Uau, ena lepša od druge! Bi se težko odločila za eno...

Helena pravi ...

Enkratne voščilnice si nam "natrosila". Nežne, razgibane, z zanimivimi ozadji.
Veselo in doživeto veliko noč.

Tina pravi ...

Keti, čudovito lep nabor...

Julie Odil pravi ...

What a lovely mix of cards! Thanks for joining us this week at QKR Stampede challenge blog. Julie, DT member

Lynne pravi ...

Your daisy card is a fab cas card and the daisies show up really well against the coloured background. Thank you for joining in at As You Like It x

Sarah pravi ...

I love the pretty daisies that you have shared with us at AYLI this time. They are among my favourites too and have happy childhood memories of making daisy chains!! Sarah DT

Anna-Karin pravi ...

Great work! Thanks for joining us at Crafty Creations. Anna-Karin DT

Helen pravi ...

Beautiful cards - very elegant.

Thanks for joining us at A Gem of a Challenge.

Helen x