sreda, 1. november 2017

{Sizzix predstavitev} Fairisle Stocking {16/24}

“Don't listen to the malicious comments of those friends who, never taking any risks themselves, can only see other people's failures.” 
― Paulo Coelho, Eleven Minutes

Tokrat sem se igrala z embossing prahcem WOW Rose Gold in še eno izmed novih božičnih Sizzix šablon s štampiljkami, na majhnih kraft osnovah. Predstavitev bi sicer morala biti ponedeljkova ampak je bilo par preteklih dni precej brezvoljnih, tako da oprostite za malo zamude.


Malo me je skrbelo, kako bo nogavička (ki ima zelo detajliran vzorček) izgledala embossirano ampak je krasen odtis in tudi WOW super fine prahec je bila odlična izbira. Hvala Tamara.


Nogavičko sem toplotno embosirala, jo izrezala z ujemajočo šablono, potem pa tudi na prvo stran voščilnice naredila odprtino s šablono. Čez odprtino sem dodala dolg napis Ustvarjalnega dotika in malo zelenja, ki je tudi delno toplotno embosirano (bunkice).



Ko sem imela različne variante izrezkov na mizi, sem sestavila še eno z umazano belim okrašenim kvadratom za osnovo ter dodala mini darilce (medvedji komplet Najlepši par).


Tale izgled mi je precej všeč. Sploh Rose Gold prahec da res krasen učinek na kraft papirju. Pa imam spet dve novi za v mojo novoletno škatlo.

Hvala za obisk.


*****************
Za voščilnico sem uporabila naslednje Sizzix pripomočke:







6 komentarjev:

moi pravi ...

Krasne male cakane novoletne voščilnice. Prahec je pa tako zakon.

Valerija pravi ...

Čudovita barvna kombinacija in krasni voščilnici.

Klara pravi ...

Zelo všečne barve in izrez nogavičke tudi!

Damjana pravi ...

Embossing prahec pa res dela čudeže. Super ti je uspelo. Zelo sta lepi.

Andreja pravi ...

ooo kako lepo si uporabila SIZZIX set štampiljko in izrez in zelo se mi dopadeho natur barve :-)) Super si jih pokombinirala skupaj.

Majda pravi ...

Čudoviti sta in tvoja z nogavičko - kaj naj rečem, popolna, res!!!
Si me tako navdušila, da sem danes barvala s samimi naravnimi odtenki ;-)
Hvala, Majda